- 28 Haziran 2011
- 62.267
- 156.114
- 898
Bitti bitti nickoYorulmadan nasıl etiketledinnnn.
Sonuclandi mi yarışma ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitti bitti nickoYorulmadan nasıl etiketledinnnn.
Sonuclandi mi yarışma ?
Ne zaman baskiyo ne zaman bitiyo ben anlamiyom ki başıma ağrılar girdi gayriBitti bitti nicko![]()
Pınar kısa sürüyo nickocum, bu hafta son artık pinardaNe zaman baskiyo ne zaman bitiyo ben anlamiyom ki başıma ağrılar girdi gayri![]()
Keşke 12den sonra yapsaydınAllah kolaylık versingözüm çıktı yapacağım diye
Ve, bir kişi daha oy vermiş 198 di 199 olmuş
Nasıl bulacağım onu
Nasıl yaptın etiketi canım , tek tek mi yazdın, kopyala yapıştır mi yaptın, hiç yapmadım daha önceArıyorum bulamıyorum da![]()
Sagol canımYayla candır ellerıne saglık gordugum an ıstahım kabarmıstı zaten![]()
Çok sağol canım ❤Eki Görüntüle 2847475
pearlshine etiketleri kopyaladım
Resimde işaretli yere basıp parantezli yerleri siliyoruz. Sadece üye adı kalıyor. Başına @ koyuyoruz tek tek![]()
Ben telefondan yaptım. Bilgisayar dan daha kolay olur bence :)Çok sağol canım ❤bilgisayardan mi daha kolay olur acaba , telefondan mı
![]()
Çok teşekkür ederim canım, yarın bilgisayardan deneyeyim ❤Ben telefondan yaptım. Bilgisayar dan daha kolay olur bence :)
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım, yarın bilgisayardan deneyeyim ❤![]()
Sagol kaptanım
Teşekkür ederim canım
Sagol perim
Sen kazandın canımtebrik ederim tekrar.
Teşekkür ederim evvoşum
Çok zor oldu etiket işi
Sonuçlandı
Teşekkür ederim sosyalim![]()
Canım perişim tebrik ederim, sunumun cok iyiydi gercektenTeşekkür ederim ablacım çok güzeldi![]()
![]()