- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Bitti bitti nickoYorulmadan nasıl etiketledinnnn.
Sonuclandi mi yarışma ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitti bitti nickoYorulmadan nasıl etiketledinnnn.
Sonuclandi mi yarışma ?
Ne zaman baskiyo ne zaman bitiyo ben anlamiyom ki başıma ağrılar girdi gayriBitti bitti nicko
Pınar kısa sürüyo nickocum, bu hafta son artık pinarda cumartesi gece başlayıp salı gece bitiyo üç gün yaniNe zaman baskiyo ne zaman bitiyo ben anlamiyom ki başıma ağrılar girdi gayri
Keşke 12den sonra yapsaydınAllah kolaylık versin gözüm çıktı yapacağım diye
Ve, bir kişi daha oy vermiş 198 di 199 olmuş
Nasıl bulacağım onu
Arıyorum bulamıyorum daKeşke 12den sonra yapsaydın
Nasıl yaptın etiketi canım , tek tek mi yazdın, kopyala yapıştır mi yaptın, hiç yapmadım daha önceArıyorum bulamıyorum da
Sagol canım teşekkür ederimYayla candır ellerıne saglık gordugum an ıstahım kabarmıstı zaten
Çok sağol canım ❤ bilgisayardan mi daha kolay olur acaba , telefondan mıEki Görüntüle 2847475
pearlshine etiketleri kopyaladım
Resimde işaretli yere basıp parantezli yerleri siliyoruz. Sadece üye adı kalıyor. Başına @ koyuyoruz tek tek
Ben telefondan yaptım. Bilgisayar dan daha kolay olur bence :)Çok sağol canım ❤ bilgisayardan mi daha kolay olur acaba , telefondan mı
Çok teşekkür ederim canım, yarın bilgisayardan deneyeyim ❤Ben telefondan yaptım. Bilgisayar dan daha kolay olur bence :)
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım, yarın bilgisayardan deneyeyim ❤
Sagol kaptanım
Teşekkür ederim canım
Sagol perim
Sen kazandın canım tebrik ederim tekrar.
Teşekkür ederim evvoşum
Çok zor oldu etiket işi
Sonuçlandı
Teşekkür ederim sosyalim
Canım perişim tebrik ederim, sunumun cok iyiydi gercekten inş sanada nasip olacak❤Teşekkür ederim ablacım çok güzeldi