- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.987
- 698
Benim yükseklerde gözüm yok kukris sağa sola kendi kendine basmasin telefon yeterBende iPhone 11 diyom araba alırım diyor o paraya
Kendi istediği arabaları alıyor amaHaksızda sayılamaz kukriş
Tamirci degilmiydi seninki oto galerici miKendi istediği arabaları alıyor ama.
Tamam satmak için ama sonuçta satana kadar biniyor.
Evet canım mekanik ustası ama galeride varTamirci degilmiydi seninki oto galerici mi
Vayy ortak yanımız çıktı benimkide öyle allah nasip ederse ev almayı düşünüyoruzKendi istediği arabaları alıyor ama.
Tamam satmak için ama sonuçta satana kadar biniyor.
O zaman iPhone 12 alsın şöyle enişteyeEvet canım mekanik ustası ama galeride var
En güzeli hayrlisi ile nasip olsun canımVayy ortak yanımız çıktı benimkide öyle allah nasip ederse ev almayı düşünüyoruzbugün hatta konusu geçti ben dedim şöyle olsun o çok dedi ama sen bu arabayı alıyorsun dedim satmak için diyor
Az kaldı kivamaO zaman iPhone 12 alsın şöyle enişteye
O zaman kolay alır rax im ya ...ben telefon falan istemiyorum istemem için telefonun hiç açılmaması lazım bende öyle bir kafa varAz kaldı kivama
Amin rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallahEn güzeli hayrlisi ile nasip olsun canımbeimkide öyle işte bende hemen diyorum sen beğendiklerini alıyon diye seninki kör yatirim diyor
Ben telefona biraz düşkünüm yaO zaman kolay alır rax im ya ...ben telefon falan istemiyorum istemem için telefonun hiç açılmaması lazım bende öyle bir kafa var..mesela evde TV bozuldu bir ay olmuştur alalım demiyorim adama bozuk TV evde duruyor hala
Aynen öyle canımAmin rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah❤ onların dediği oluyor sonuçta
Telefon iyi ya bende severim şansa çok iyi bakarım bir gıramcık eskimezBen telefona biraz düşkünüm yabenimde zevkim o napayım
Bak bende düşkünüm telefoan elimden dusmez ...ama bende yenilikten ziyada hızlı olmalı telefon beni bekletmeyecek video falan açarkenBen telefona biraz düşkünüm yabenimde zevkim o napayım
Bende aksine çok hor kullanırım geçen sene eski telefonun ekranı kırıldı aynı hafta bir daha kırıldı yaptırdım telefoncu diyor abla bunu nasıl becerdinTelefon iyi ya bende severim şansa çok iyi bakarım bir gıramcık eskimez
Çatlak kullan benim gibi geçen şarj girişi için tamire götürdüm adam diyor ekran değiştirelim gerek yok basıyor dedimBende aksine çok hor kullanırım geçen sene eski telefonun ekranı kırıldı aynı hafta bir daha kırıldı yaptırdım telefoncu diyor abla bunu nasıl becerdinbu da bir sene olacak Ağustos da şimdi yine çatladı ekran
Kırılmaz cam koy kız iyi becermişsinBende aksine çok hor kullanırım geçen sene eski telefonun ekranı kırıldı aynı hafta bir daha kırıldı yaptırdım telefoncu diyor abla bunu nasıl becerdinbu da bir sene olacak Ağustos da şimdi yine çatladı ekran
Kullanıyorum zaten senesi dolsun daÇatlak kullan benim gibi geçen şarj girişi için tamire götürdüm adam diyor ekran değiştirelim gerek yok basıyor dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?