En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Sagol canım. Ben hep pirinçli yaparım. Yarma ile yapanda var. Oda güzel oluyor
Ben de hem pirinçli ,hem şehriyeli severim ama benim ufaklık tel şehriyeli seviyor, o yüzden hep öyle yapıyorum artık o değil de ,beni geçtin yayla çorbasını ben de çok severim, çocukluğumdan beri en sevdiğim çorbalardan biridir ,sunumun da çok güzel canım iyi ki fasulyesin

Kim sevmez

İşte bizim için mühim
Ben yarışma başladığından beri 5.pınar Labnemi aldım,istegelsin getirdi sağolsun ama biz tüketiyoruz zaten, yarışma için özel almıyorum, kahvaltıda yiyoruz ,krem peynirden daha sağlıklı ve daha hafif geliyor bana

Bende çok severim, çocuklarda çok seviyor dediğin gibi

İyiki fasülyeyim

Ben girmedim girseydim de emin ol herhalde sadece paketi foto çekerdim oy gelmesin diye sırf sponsor yarışması kalabalık olsun diye katılırdım ama katılım çok zaten.

Evva bu dün yazdığım, bi de taaa geçen yarışmada yazmıştım ama onu bulamicam şimdi

Bende çok severim, çocuklarda çok seviyor dediğin gibi

İyiki fasülyeyim
Canım fasulyem benim yalnız kimse duymasın,aramızda kalsın geçen hafta sofralarda sonlarda başbaşaydık, şimdi ilk sırada baş başayız, ayrılamıyoruz

Canım fasulyem benim yalnız kimse duymasın,aramızda kalsın geçen hafta sofralarda sonlarda başbaşaydık, şimdi ilk sırada baş başayız, ayrılamıyoruz
Hiç sorma canım yaa. Bi başa çıkıyoruz bi dibe iniyoruz

Biz kulaklarımızı kapadık

Valla üzüldüm özür dilerim bir daha yapabileceğim gün geleyim ben özele
Yok ya ne özürü ama cidden tarif isteyip bilindik ya da bu tarz tarif bulamayan oluyor.Hatta sonra gelip hani yapılacaktı deniyor.Ben zor durumda kalıyorum.2 gün önce söyleyin başkasına önereyim:)Etiket yapıyorum soruyorum:)

Evva bu dün yazdığım, bi de taaa geçen yarışmada yazmıştım ama onu bulamicam şimdi
Canım sabah yazmıştın ya fasülyeler katılmasın yada sade sunum yapsın falan bunlara gerek yok bence herşeyden önce emek veriyoruz yoksa zaten 1. Olsa bile örnek abladan sana geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…