- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Ayy onu alıp pikniğe gitmek istiyorum mavi termos ❤ benBende mavi termos var buzun icine basabiliriz le colayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy onu alıp pikniğe gitmek istiyorum mavi termos ❤ benBende mavi termos var buzun icine basabiliriz le colayi
Kimin yüzünden acabaİçim şişti gene mi aynı konu
Bende piknigii özledimAyy onu alıp pikniğe gitmek istiyorum mavi termos ❤ ben
Ne var konuşuyoruzİçim şişti gene mi aynı konu
Bugün parnağ basmıştı ayşo konuyaKimin yüzünden acaba
AynenOrtaya ilk o attı
Benim değilKimin yüzünden acaba
Ben buna geçenlerde çok güzel bir açıklama yaptım bebeğimNe var konuşuyoruz
Aynen aşkom buna çok inanırımKaç defa yazdım kimse kimsenin nasibini yiyemez.Nasibuke yusibuke velev kane tahte'l-cebel. “Nasibin dağın altında da olsa sana isabet eder.”
Sagol canım. Ben hep pirinçli yaparım. Yarma ile yapanda var. Oda güzel oluyorAma be şehriyelisini yaparım mavişim pirinçli hiç yapmadım eminim oda çok güzeldir sende çok güzel yapmış sunmuşsun normal yani bu kadar oy ❤
Tavuk ve yayla çorbasını bizim evde de pirinçli seviyorlar bulgurla yaparsam yemiyor ev halkıSagol canım. Ben hep pirinçli yaparım. Yarma ile yapanda var. Oda güzel oluyor
Toyga yapılacaktı yapılmadıSagol canım. Ben hep pirinçli yaparım. Yarma ile yapanda var. Oda güzel oluyor
Bencede öyle aşkomAynen aşkom buna çok inanırımKsç defa yazdım kimse kimsenin nasibini yiyemez.
Ayyy ne kadar ayıp hem alıyorlar hem yapmıyorlarToyga yapılacaktı yapılmadı
Herkesin bir alışılmışı var canım :)Tavuk ve yayla çorbasını bizim evde de pirinçli seviyorlar bulgurla yaparsam yemiyor ev halkı
İsteyen olmadı mıToyga yapılacaktı yapılmadı
MinikHerkesin bir alışılmışı var canım :)
İsteyen olmadı mı
Aynen ve son gün haber veriyorlarOnu başkasına verirdimAyyy ne kadar ayıp hem alıyorlar hem yapmıyorlar
Herkesin bir alışılmışı var canım :)
İsteyen olmadı mı
Minik aldı yapmadıHerkesin bir alışılmışı var canım :)
İsteyen olmadı mı