Amin canım ben hayra yordum ,Hani beyaz saksılı camlar var ya onun önünde duruyorsun başın eğik bahcedeyiz ben geliyorum diyorum ki hayırdır neden bu kadar sıkıntılısın diyorum bahçenin bir tarafını işaret ediyorsun orda böyle bir kalabalık insanlar falan baksana oraya herşey üst üste geliyor diyorsun bende sonra başını kaldırıyorum birde buraya baksana diyorum bütün istediklerin yola çıkmış sana geliyor gerçekleşmek için diyorum döndüğümüz yer bu sefer kır çiçekler yeşillikler böyle bakıyoruz orda uyandım böyle bir rüya idi canım.Hayrolsun inşallahNasıl gördün canım
Alsemın de dediği gibi bir bardak ılık suya çay kaşığınin ucuyla karbonat karıştır iç...mucize gibi anında geçirir. Özellikle eczaneden İngiliz karbonatini al her daim elinin altında olsun. Kilo vermeye de yardımcı oluyor bilgin olsun...çok geçmiş olsun canımKızlar, midedeki ekşime hissini ne geçirir?
Zehir etti günümü
Çok güzel bir rüya... inşallah hayra çıkar.Amin canım ben hayra yordum ,Hani beyaz saksılı camlar var ya onun önünde duruyorsun başın eğik bahcedeyiz ben geliyorum diyorum ki hayırdır neden bu kadar sıkıntılısın diyorum bahçenin bir tarafını işaret ediyorsun orda böyle bir kalabalık insanlar falan baksana oraya herşey üst üste geliyor diyorsun bende sonra başını kaldırıyorum birde buraya baksana diyorum bütün istediklerin yola çıkmış sana geliyor gerçekleşmek için diyorum döndüğümüz yer bu sefer kır çiçekler yeşillikler böyle bakıyoruz orda uyandım böyle bir rüya idi canım.
Hayrolsun inşallah, tüylerim diken diken oldu okurken. Hepimiz için herşeyin en hayırlısı, en güzeli olsun inşallah canım benimAmin canım ben hayra yordum ,Hani beyaz saksılı camlar var ya onun önünde duruyorsun başın eğik bahcedeyiz ben geliyorum diyorum ki hayırdır neden bu kadar sıkıntılısın diyorum bahçenin bir tarafını işaret ediyorsun orda böyle bir kalabalık insanlar falan baksana oraya herşey üst üste geliyor diyorsun bende sonra başını kaldırıyorum birde buraya baksana diyorum bütün istediklerin yola çıkmış sana geliyor gerçekleşmek için diyorum döndüğümüz yer bu sefer kır çiçekler yeşillikler böyle bakıyoruz orda uyandım böyle bir rüya idi canım.
Amin ablacımÇok güzel bir rüya... inşallah hayra çıkar.
Tamam ablacım, aklımın bir köşesine kazıdımAlsemın de dediği gibi bir bardak ılık suya çay kaşığınin ucuyla karbonat karıştır iç...mucize gibi anında geçirir. Özellikle eczaneden İngiliz karbonatini al her daim elinin altında olsun. Kilo vermeye de yardımcı oluyor bilgin olsun...çok geçmiş olsun canım
Evde varsa soğuk süt iç yarım bardak kadar. Bana çok iyi geliyor.Kızlar, midedeki ekşime hissini ne geçirir?
Zehir etti günümü
AminnHayrolsun inşallah, tüylerim diken diken oldu okurken. Hepimiz için herşeyin en hayırlısı, en güzeli olsun inşallah canım benim
Aynen bana da iyi gelir:)Evde varsa soğuk süt iç yarım bardak kadar. Bana çok iyi geliyor.
Şifa olsunGaviscon üstüne nane-limon, inşallah rahatlatırEki Görüntüle 2845829
Bu yaptıklarımdan sonra geçmez ise, yatmadan soğuk sütEvde varsa soğuk süt iç yarım bardak kadar. Bana çok iyi geliyor.
İyi akşamlar canım ,iyiyiz sen nasılsınİyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Sağolasın kukrişimŞifa olsun
Kukrimim benimAmin ablacım.
Sen nasılsın canım benim
Teşekkür ederim canım bende iyiyim, uzanıyorum bollbollllİyi akşamlar canım ,iyiyiz sen nasılsın
Oy kıyamam ablam bu sene bende zorlanıyorum uykusuzluktanKukrimim benim
Herkes Ramazan gidiyor diye üzülüyor ben gün sayıyorum baş ağrısı ile yaşamaya çalışıyorum. Çok şükür tek derdim bu olsun yoksa her şey yolunda mutlu mesut yaşıyorum. Burada güzel haberler de alınca daha çok seviniyorum. Senin de iyi hissetmen sağlıklı yasaman dileğiyle öperim gül yüzünden.
Hiç nane limon kaynatmadın mı, içmedin miSağolasın kukrişim
Hayatımda ilk defa içiyorum, tadı güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?