- 20 Aralık 2020
- 17.160
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.346
- 548
Ha tamam ablacımBildirim henüz gönderilmedi canım teşekkür ederiz
Çok teşekkür ederim canımHa tamam ablacımNe güzel pembiş yazılı isminiz var her gördüğümde içim açılıyor demek istedim
Bende seçemedim kankişKankiiii ayranaşına gönlüm gitti ama hünkar çok heybetli duruyordubir de lebeniyeye verecektimmm adını unutup başka oy verdim ama önemli değilll nasibiymiş
Yine heyecan dolu bir oylama olacakDaha
17
17
17
17
Hayırlı akşamlar
Valla öyle gibi duruyor nevoşYine heyecan dolu bir oylama olacak
Bu sefer beni bulamamışsın reisNeyse ben oyumu verdim. Oy verdiğim şimdiden kutlamalara başlıyabilir. Bir sonraki oylama da görüşmek üzere ben kaçar
Hadi yaBu sefer beni bulamamışsın reis
Neyse ki katılmamıştım bu seferHadi ya
Hem kocayı boşamadın hem emekli ikramiyeme göz diktin bunu hakettin sanırım
Çorba yapmayı bilmiyormuşHadi ya
Hem kocayı boşamadın hem emekli ikramiyeme göz diktin bunu hakettin sanırım
Yakana kırmızı gül as taksimde buluşalımNeyse ki katılmamıştım bu seferkatılsam Kesin bulurdun son hafta bul beni
Karanfil olsunYakana kırmızı gül as taksimde buluşalım
Karanfil çok klişe, gülün seksepalitesi daha yüksek gülümKaranfil olsun
Seni mi kırıcam yaaa. tamam reisKaranfil çok klişe, gülün seksepalitesi daha yüksek gülüm
Teşekkür ederim koca yürekli Mi-ok yun. Sen de olmasan sadece beş oyum olacaktı, neyse ki seninle altı oldu.Yok abla iki oy kullandım. @ASSOSyal önde diye onu dedim
İkinci oyumuMargaret Hale nin annesinin elleriyle buzluktan çıkarttığı nohuta verdim
Üçüncüyü vermediğin için kaldı
Bak bakTahtına kurulmuş zor iner.
Fazla sataşma gençliğin zindanlarda çürümesin pericim
Hunkarimııız bir hatadir affeyleyinBlue_Peri arkamdan çok konuşmuşsun, hünkârınız buyuruyor ,tez kellesi vurula şaka şaka kıyamam ben perişime ❤ şu bildirim gitse de ,bir şenlense buralar
Abla yüreğime indirme beeeBen sanki 1. hafta sonradan öne geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?