Affettim gittiBak bakmıctimmm
Hunkarimııız bir hatadir affeyleyin
Azsonra gönderir emmi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affettim gittiBak bakmıctimmm
Hunkarimııız bir hatadir affeyleyin
Azsonra gönderir emmi![]()
Teşekkürler ablaAman Allah'ım bunlar inanılmaz güzel çorbalar. Ellerinize, emeklerinize sağlık hepinizin..
Benim oylarım bu kez Lebeniye ve Ayran aşına...
![]()
İsabel ben seni rüyamda gördüm geçen günAman Allah'ım bunlar inanılmaz güzel çorbalar. Ellerinize, emeklerinize sağlık hepinizin..
Benim oylarım bu kez Lebeniye ve Ayran aşına...
![]()
Ohhh rahatladımAffettim gitti![]()
Ay kuzu biara bende görmüştümİsabel ben seni rüyamda gördüm geçen gün![]()
Nane limonKızlar, midedeki ekşime hissini ne geçirir?
Zehir etti günümü![]()
Tamam canım, deneyeyimNane limon![]()
Hıdırellez den bir gün önce falandı galiba gördüm etkilendim ama rüyayı bilmeyen yorumlamasın derler ya o yüzden ortaya yazmadım bendeAy kuzu biara bende görmüştüm![]()
Nane limon iyi geliyor orisinn dediği gibi canım geçmiş olsunKızlar, midedeki ekşime hissini ne geçirir?
Zehir etti günümü![]()
Hayrolsun inşallahİsabel ben seni rüyamda gördüm geçen gün![]()
Kızlar, midedeki ekşime hissini ne geçirir?
Zehir etti günümü![]()
İyi yapmışsın hayra çıksın inşallah kuzumHıdırellez den bir gün önce falandı galiba gördüm etkilendim ama rüyayı bilmeyen yorumlamasın derler ya o yüzden ortaya yazmadım bende![]()
Ramazan diye şalgam almadım eveİlginç bir şekilde bir çay bardağı tek dikişte içilen ŞALGAM![]()
Tamam kukrişim, hazırlayacağım şimdiNane limon iyi geliyor orisinn dediği gibi canım geçmiş olsun![]()
Ramazan diye şalgam almadım eve![]()
Seneye bu zamanlar inşallah bize de bugününü kutlamak nasip olsun canımbu arada sevgili annelerimizNevreste @Jenna16
pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16 @RedGirl @Minik Meleklerim
Elhan @HanimKelesimiGetir @deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
@-cantanem- @DediyyKukrim @sena zeynep
Blue_Peri @Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere de @EvvaOriana @ASSOSyal
yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola![]()
Geçmiş olsun bitanemTamam kukrişim, hazırlayacağım şimdi![]()
Karbonatlı suKızlar, midedeki ekşime hissini ne geçirir?
Zehir etti günümü![]()