- 24 Haziran 2015
- 40.014
- 154.923
- 598
Az kalmış senindeTeşekkür ederim canım bende iyiyim, uzanıyorum bollbollll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kalmış senindeTeşekkür ederim canım bende iyiyim, uzanıyorum bollbollll
HiçHiç nane limon kaynatmadın mı, içmedin mi![]()
Aa ben çok severim nane limon ama ben şekerde katıyorumSağolasın kukrişim
Hayatımda ilk defa içiyorum, tadı güzelmiş![]()
Öğreniyor ablasıHiç nane limon kaynatmadın mı, içmedin mi![]()
Hem hemen gelsin istiyorum hem başıma geleceklerden korkuyorumAz kalmış seninde
Katmadım. Tadına baktım, içemeseydim bal ekleyecektim, ama içiliyorAa ben çok severim nane limon ama ben şekerde katıyorum![]()
Kaçıncı bu senin ikinci miydi en rahatı içerde iken bencedeHem hemen gelsin istiyorum hem başıma geleceklerden korkuyorum![]()
Amin inşallah. Allah tekrar nasip etsin.Oy kıyamam ablam bu sene bende zorlanıyorum uykusuzluktan.
Öyle böyle derken şükür bitirdik bu senede Allah seneyede sağ salim kavuştursun..
Sende hep iyi ol sağlıklı ol canım herşey gönlünce olsun![]()
Ben de bol limonlu yapmazsam içememKatmadım. Tadına baktım, içemeseydim bal ekleyecektim, ama içiliyor![]()
Aynen o yaptıKK da hünkar çorbasını ilk Elalis yapmıştı değil mi?Ya da ben daha önce hiç duymadım ismini.
Mide ilacı içtim canım. Yanma için olan şurubumu da içtim. Üstüne nane-limonBen de bol limonlu yapmazsam içemem
Bir de mide ağrısı için eşim yarım bardak yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı nişasta ve yarım çay kaşığı katıp içiyor. Tadı mide ilacına benziyor biraz..
Evet ikinci ve mümkünse başka 'nci' istemiyorumKaçıncı bu senin ikinci miydi en rahatı içerde iken bencede![]()
Neler yedinLa midem yanmaya başladı okudukça, etkilendi mi ne![]()
Tatlılarda
Beni etiketleyin bariTatlılarda![]()
Bence bildirim gidene kadar onu buraya alalımBeni etiketleyin bari![]()