Affettim gittiBak bakmıctimmm
Hunkarimııız bir hatadir affeyleyin
Azsonra gönderir emmi
Teşekkürler ablaAman Allah'ım bunlar inanılmaz güzel çorbalar. Ellerinize, emeklerinize sağlık hepinizin.. Benim oylarım bu kez Lebeniye ve Ayran aşına...
İsabel ben seni rüyamda gördüm geçen günAman Allah'ım bunlar inanılmaz güzel çorbalar. Ellerinize, emeklerinize sağlık hepinizin.. Benim oylarım bu kez Lebeniye ve Ayran aşına...
Ohhh rahatladımAffettim gitti
Ay kuzu biara bende görmüştümİsabel ben seni rüyamda gördüm geçen gün
Nane limonKızlar, midedeki ekşime hissini ne geçirir?
Zehir etti günümü
Tamam canım, deneyeyimNane limon
Hıdırellez den bir gün önce falandı galiba gördüm etkilendim ama rüyayı bilmeyen yorumlamasın derler ya o yüzden ortaya yazmadım bendeAy kuzu biara bende görmüştüm
Nane limon iyi geliyor orisinn dediği gibi canım geçmiş olsunKızlar, midedeki ekşime hissini ne geçirir?
Zehir etti günümü
Hayrolsun inşallahİsabel ben seni rüyamda gördüm geçen gün
Kızlar, midedeki ekşime hissini ne geçirir?
Zehir etti günümü
İyi yapmışsın hayra çıksın inşallah kuzumHıdırellez den bir gün önce falandı galiba gördüm etkilendim ama rüyayı bilmeyen yorumlamasın derler ya o yüzden ortaya yazmadım bende
Ramazan diye şalgam almadım eveİlginç bir şekilde bir çay bardağı tek dikişte içilen ŞALGAM
Tamam kukrişim, hazırlayacağım şimdiNane limon iyi geliyor orisinn dediği gibi canım geçmiş olsun
Ramazan diye şalgam almadım eve
Seneye bu zamanlar inşallah bize de bugününü kutlamak nasip olsun canımbu arada sevgili annelerimizNevreste @Jenna16 pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16 @RedGirl @Minik Meleklerim Elhan @HanimKelesimiGetir @deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
@-cantanem- @DediyyKukrim @sena zeynep Blue_Peri @Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere de @EvvaOriana @ASSOSyal yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola
Geçmiş olsun bitanemTamam kukrişim, hazırlayacağım şimdi
Karbonatlı suKızlar, midedeki ekşime hissini ne geçirir?
Zehir etti günümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?