- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
Madalyalarını takdim edelim nevreste hanımcım... Benim oylar şaşmaz bilirsiniz
Taktım kabul et:)Bana da onlardan biri alacak gibi geliyor :)Madalyalarını takdim edelim nevreste hanımcım... Benim oylar şaşmaz bilirsiniz
Ya ama yaaa17 oldunuz Hünkar la. Ben sen önde gidersin diye ona verdim
Hunkar peşimi bırak
Kız yuvalama senin degilmi kuzu heyecan yap az yaaaYok canım
Peşine düşen çok olacakHunkar peşimi bırak
Aynen oda çekişecekKız yuvalama senin degilmi kuzu heyecan yap az yaaa
Kazanamayacağımı bilince, heyecan olmuyor. Tatlılarda da aynı hissiyattaydımKız yuvalama senin degilmi kuzu heyecan yap az yaaa
Birde başkası geciyormuPeşine düşen çok olacak
Hunkarligini bilsin odaaa otursun sarayindaKoskoca hünkâr a
Valla hiç heyecan yok sanki gerideAynen oda çekişecek
Nevoş ben de heyecanlandım bak. Acaba bu sefer geçen seferki yüzdemi geçebilecek miyimPeşine düşen çok olacak
Aynen hiç ummadığınız bir tarif öne geçebilirBirde başkası geciyormu
Hunkarligini bilsin odaaa otursun sarayinda
Valla hiç heyecan yok sanki geride
Belli olmaz valla kuzu aynı gidyoz kk ya belli olmuyor biliyosunKazanamayacağımı bilince, heyecan olmuyor. Tatlılarda da aynı hissiyattaydım
Geçebilirsin canım senin çorbada sevilen bir çorba:)Nevoş ben de heyecanlandım bak. Acaba bu sefer geçen seferki yüzdemi geçebilecek miyim
Ağzından yel alsınAynen hiç ummadığınız bir tarif öne geçebilirHatta tek 1. olabilir:)Çok oldu:)
Tahtına kurulmuş zor inerBirde başkası geciyormu
Hunkarligini bilsin odaaa otursun sarayinda
Valla hiç heyecan yok sanki geride
Bildirim henüz gönderilmedi canım teşekkür ederizYoğurtlu çorbalara bayılırımmm ellerinze sağlıkkama bana bildirim gelmemiş yada görmedım Ballikabak kankişimden gördümm herkeslere başarı diliyorum
Ben sanki 1. hafta sonradan öne geçtimAğzından yel alsın
Kankiiii ayranaşına gönlüm gitti ama hünkar çok heybetli duruyorduYoğurtlu çorbalara bayılırımmm ellerinze sağlıkkama bana bildirim gelmemiş yada görmedım Ballikabak kankişimden gördümm herkeslere başarı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?