- 20 Aralık 2020
- 17.160
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.347
- 548
Ha tamam ablacımBildirim henüz gönderilmedi canım teşekkür ederiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha tamam ablacımBildirim henüz gönderilmedi canım teşekkür ederiz![]()
Çok teşekkür ederim canımHa tamam ablacımNe güzel pembiş yazılı isminiz var her gördüğümde içim açılıyor demek istedim
![]()
Bende seçemedim kankişKankiiii ayranaşına gönlüm gitti ama hünkar çok heybetli duruyordubir de lebeniyeye verecektimmm adını unutup başka oy verdim ama önemli değilll nasibiymiş
![]()
Yine heyecan dolu bir oylama olacakDaha
17
17
17
17
Hayırlı akşamlar![]()
![]()
Valla öyle gibi duruyor nevoşYine heyecan dolu bir oylama olacak![]()
Bu sefer beni bulamamışsın reisNeyse ben oyumu verdim. Oy verdiğim şimdiden kutlamalara başlıyabilir. Bir sonraki oylama da görüşmek üzere ben kaçar![]()
Hadi yaBu sefer beni bulamamışsın reis![]()
Neyse ki katılmamıştım bu seferHadi ya
Hem kocayı boşamadın hem emekli ikramiyeme göz diktin bunu hakettin sanırım![]()
Çorba yapmayı bilmiyormuşHadi ya
Hem kocayı boşamadın hem emekli ikramiyeme göz diktin bunu hakettin sanırım![]()
Yakana kırmızı gül as taksimde buluşalımNeyse ki katılmamıştım bu seferkatılsam Kesin bulurdun
son hafta bul beni
![]()
Karanfil olsunYakana kırmızı gül as taksimde buluşalım
Karanfil çok klişe, gülün seksepalitesi daha yüksek gülümKaranfil olsun![]()
Seni mi kırıcam yaaa. tamam reisKaranfil çok klişe, gülün seksepalitesi daha yüksek gülüm
Teşekkür ederim koca yürekli Mi-ok yun. Sen de olmasan sadece beş oyum olacaktı, neyse ki seninle altı oldu.Yok abla iki oy kullandım. @ASSOSyal önde diye onu dedim
İkinci oyumuMargaret Hale nin annesinin elleriyle buzluktan çıkarttığı nohuta verdim
Üçüncüyü vermediğin için kaldı![]()
Bak bakTahtına kurulmuş zor iner.
Fazla sataşma gençliğin zindanlarda çürümesin pericim![]()
Hunkarimııız bir hatadir affeyleyinBlue_Peri arkamdan çok konuşmuşsun, hünkârınız buyuruyor ,tez kellesi vurula
şaka şaka kıyamam ben perişime ❤
şu bildirim gitse de ,bir şenlense buralar
![]()
Abla yüreğime indirme beeeBen sanki 1. hafta sonradan öne geçtim![]()