- 14 Kasım 2001
- 21.356
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.469
- 1.623
- 101
Ben Türkiye'nin en kuzey batı noktasındayım hala burada Ezan okunmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Türkiye'nin en kuzey batı noktasındayım hala burada Ezan okunmadı.
Konya'ya algel yengeyide abiiiiBen Türkiye'nin en kuzey batı noktasındayım hala burada Ezan okunmadı.
Alla alla Kk'nın ekmek kasesi fetişi mi varmışİçine su koysan 1. oluyor![]()
Tamam abi senin iftar sonrasını bekliyoruz.Sahuru bile beklerizBen Türkiye'nin en kuzey batı noktasındayım hala burada Ezan okunmadı.
Naptın ablaaaTamam abi senin iftar sonrasını bekliyoruz.Sahuru bile bekleriz![]()
Aynen öyle canım 3 defa yapıldı ve hangi çorba olursa olsun 1. oldu:)Alla alla Kk'nın ekmek kasesi fetişi mi varmış
Bence de keşke hep böyle olsaÇok heyecanlı oluyor![]()
Geç olsun güç olmasın heyecanı artırıyorumNaptın ablaaa![]()
Tek 1. olmalı:)Bence de keşke hep böyle olsa![]()
Çay faslına geçtik işte az kaldıTamam abi senin iftar sonrasını bekliyoruz.Sahuru bile bekleriz![]()
İyi yapiyon ablaGeç olsun güç olmasın heyecanı artırıyorum![]()
Abi sen benden beter heyecanı artırıyorsunÇay faslına geçtik işte az kaldı
Kime verdiniz bu seferNeyse ben oyumu verdim. Oy verdiğim şimdiden kutlamalara başlıyabilir. Bir sonraki oylama da görüşmek üzere ben kaçar![]()
Bana vermiş ya bakyaaaNeyse ben oyumu verdim. Oy verdiğim şimdiden kutlamalara başlıyabilir. Bir sonraki oylama da görüşmek üzere ben kaçar![]()
Sahiplerini bilmiyorum ama hünkar ve yüksükKime verdiniz bu sefer![]()
17 oldunuz Hünkar la. Ben sen önde gidersin diye ona verdim16 yiz hepimizde![]()
Yok canım