- 22 Temmuz 2017
- 44.991
- 133.187
- 598
Bende zayıflamışım, kayınpederim ne güzel kilo verdin bu Ramazan dediBen kilo veremiyorum ama yürüyorum inceldim gibi:)

Ahhh, tartımın pili olsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende zayıflamışım, kayınpederim ne güzel kilo verdin bu Ramazan dediBen kilo veremiyorum ama yürüyorum inceldim gibi:)
Ne guzelBen kilo veremiyorum ama yürüyorum inceldim gibi:)
Çok iyi maşaallahBende zayıflamışım, kayınpederim ne güzel kilo verdin bu Ramazan dedi
Ahhh, tartımın pili olsa![]()
Aynen ödemler ve şişlikler gidiyor:)Ne guzelsıkılasmak da motive ediyor insanı
Ben spora giderke bir tunik almıştım mesela rahat olmuyor şuan ... illa ki spor istiyor yine.ozaman göre 3 kilo eksiğim ama daha derli toplu oluyor vücut daha rahat oluyor ...
Endokrine ne zaman gideceksin?Uzun zamandır kimseyi görmedim ondan bilemiyeceğim:)
Ben bollaşan kıyafetlerin yalancısıyım![]()
Vakalar azalsın o zaman giderim:)Ama benim başka bir sorunum var galiba:)Endokrine ne zaman gideceksin?
Fıtık genel cerrahinin bölümünde ama bilemedimVakalar azalsın o zaman giderim:)Ama benim başka bir sorunum var galiba:)
Benim oğlumdan sonra sezeryan dikişimin olduğu bölgede özel günlerimde ve ağır falan kaldırdığımda ağrı oluyordu.
Bu sıra orada bir şey var.Netten biraz baktım fıtık oluyormuş ve o belirtilerin hepsi bende var.
Çok ağrı yapıyor bu sıralar.Yürüyorum ondan galiba:)Ve bayağı bir şişlik var.
Ona gideceğim ama kadın doğuma mı gitmem lazım yoksa genel cerrahi mi acaba:)
Tedavisi ameliyatmış ama:)
Geçmiş olsun nevo inşallah öyle değildir ilaçla vs ile geçerVakalar azalsın o zaman giderim:)Ama benim başka bir sorunum var galiba:)
Benim oğlumdan sonra sezeryan dikişimin olduğu bölgede özel günlerimde ve ağır falan kaldırdığımda ağrı oluyordu.
Bu sıra orada bir şey var.Netten biraz baktım fıtık oluyormuş ve o belirtilerin hepsi bende var.
Yaa çok geçmiş olsun nevoşum , bence genel cerrahVakalar azalsın o zaman giderim:)Ama benim başka bir sorunum var galiba:)
Umarım değildir ama tüm belirtiler benimde var.KK da konular var onlarada baktım:)Fıtık genel cerrahinin bölümünde ama bilemedim![]()
Umarım canım normalde 1 yıl sonrasına bakılıyormuş.Benim 11 yıl olacak ve ben ihmal ettim.Geçmiş olsun nevo inşallah öyle değildir ilaçla vs ile geçer![]()
Biraz sakinleşsin gideyim bakalım:)Yaa çok geçmiş olsun nevoşum , bence genel cerrah![]()
Ilaclarla eritebiliyorlar ,once öyle bir tedavi de uygulayabilir nevoşumBiraz sakinleşsin gideyim bakalım:)
Ama artık fıtık ameliyatları da çok kolay oluyor ..mecbur ameliyatsa iyi doktor bulman lazım ...kayınpeder olmuştu fıtık ameliyatı şimdi hiç sorun yaşamıyorUmarım canım normalde 1 yıl sonrasına bakılıyormuş.Benim 11 yıl olacak ve ben ihmal ettim.
İnşallah ameliyatlık bir durum değildir. Çok hırpalanıyor insan bünyesiUmarım değildir ama tüm belirtiler benimde var.KK da konular var onlarada baktım:)
İnşaallah öyle olur canım:)Ilaclarla eritebiliyorlar ,once öyle bir tedavi de uygulayabilir nevoşum![]()
Bence ihmal etme nevo ortalığın sakinlesecegi yok ben iki haftada bir hastanedeyim dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz. Sen birde atlattın virüsü bence yakın zamanda git randevu alıpBiraz sakinleşsin gideyim bakalım:)
Yok çok kolay bir ameliyatmış o sıkıntı değil ama şu süreçte başıma iş çıkacak:)Olsan dert olmasan dert:)Ama artık fıtık ameliyatları da çok kolay oluyor ..mecbur ameliyatsa iyi doktor bulman lazım ...kayınpeder olmuştu fıtık ameliyatı şimdi hiç sorun yaşamıyor
Hiç sevmiyorum doktora gitmeyi ondan bu kadar uzatıyorum:)İnşallah ameliyatlık bir durum değildir. Çok hırpalanıyor insan bünyesi![]()