- 28 Haziran 2011
- 62.155
- 155.876
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava soğudu yahu, buz gibi bu geceNasıl iyi olsun ayaklarım anca ısındı![]()
Bahçede deneyin derim çok güzel oluyorYok denemedim canım öyle bir imkanım hiç olmadı:)
Ayneben de zor ısındım battaniye ile birdeHava soğudu yahu, buz gibi bu gece![]()
Yapmıyorum, eşim yemiyor çünküİşte güveç yapıyorsan evde onlar güveç değilTadı cidden başka:)
İnşaallah canım nasip:)Bahçede deneyin derim çok güzel oluyortavuğu oturtuyorsun altına soğan domates patates
![]()
AlmazlarBende geçen ekmek pisirteyim dedim almadılar
Evde güzel olmuyor zaten:)Yapmıyorum, eşim yemiyor çünkü![]()
Bende güveç yemeğini sıcağı sıcağına seviyorum kaldı mı ertesi güne güveç değişik bir tat veriyorYapmıyorum, eşim yemiyor çünkü![]()
Lahmacun,ıspanaklı,sucuklu,peynirli pide falanda mı yapmıyorlar:)Almazlar![]()
Şu tavuğu kül yapan amcalara dönmeyelimBahçede deneyin derim çok güzel oluyortavuğu oturtuyorsun altına soğan domates patates
![]()
CıksLahmacun,ıspanaklı,sucuklu,peynirli pide falanda mı yapmıyorlar:)
İnşaallah canım nasip:)
Babam da yapmıştı bir keresinde tavuğun yenecek yeri kalmamıştıŞu tavuğu kül yapan amcalara dönmeyelim![]()
Pizza harcı hazırlıyoruz onu bile pide gibi yapıyorlar:)
O videoyu bulsamBabam da yapmıştı bir keresinde tavuğun yenecek yeri kalmamıştı![]()
Çok tavuk yemiyoruz ondan pek gözüm kesmiyor
Sanırım pandemi döneminde işler yoğun diye almıyorlar normalde ekmek ve güveç alıyordu bizim burdaki firinPizza harcı hazırlıyoruz onu bile pide gibi yapıyorlar:)
Gerçi çok oldu yaptırmadım bende:)
Büyük kayıp:)