- 22 Temmuz 2017
- 44.991
- 133.187
- 598
Amin canımAmin canım sağolasın, Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımAmin canım sağolasın, Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin❤
Yasminim çorbanın sana ait olduğunu az önce öğrendim ve çok mutlu oldum.Hakkini vermiş olduğuna inancım tam. Detaylı bakacağım birazdan. Ellerine sağlık canım. Tatliligin da geçtiyse çorbaya mis gibi olmuştur.
Senin içinse doğru demişBenim için dedi, bence de 25 olur
54 olsunda, plakayı göreyim bari![]()
Hayırlısı diyorum ama tabiki çok istiyorum yaa inşallahRica ederim canım. Sanki sen alacaksın gibi hissediyorum bende![]()
![]()
Oda hiç kazanmadıBende öyle hissediyorum![]()
Teşekkür ediyorum ablacımYasminim çorbanın sana ait olduğunu az önce öğrendim ve çok mutlu oldum.Hakkini vermiş olduğuna inancım tam. Detaylı bakacağım birazdan. Ellerine sağlık canım. Tatliligin da geçtiyse çorbaya mis gibi olmuştur.![]()
Bilmukabele canımSeninde kandilin mübarek olsun Anneler günün kutlu olsun ablacım![]()
Nasip kısmet perişimHayırlısı diyorum ama tabiki çok istiyorum yaa inşallahkaçtır kaciriyorum sponsor yarışmalarında
![]()
Bu defa alacakOda hiç kazanmadı![]()
Aynen öyle canooomNasip kısmet perişim![]()
AminnAnneler gününüz kutlu olsun
Allah evlat istenlere en kısa surede nasip etsin. Kucaklarını doldursun inşallah![]()
![]()
BakalımBu defa alacak![]()
O değil de ben niye abone olmuşum gibi hep sen veBenim için dedi, bence de 25 olur
54 olsunda, plakayı göreyim bari![]()
Güzel cantanem kalbinden geçen bütün dileklerin bu gecenin hatrina kabul olsun.Hayırlı kandiller ablacım.
Anneler günün kutlu olsun![]()
Antep cezbediyor seni, özlemişsinO değil de ben niye abone olmuşum gibi hep sen veASSOSyal e oy veriyorum acaba
Bu hafta isterse bamya tatlısı yapsın oyumu Lava’ya vereceğim.
![]()
Çok teşekkür ederim ablacımGüzel cantanem kalbinden geçen bütün dileklerin bu gecenin hatrina kabul olsun.Anneler günün kutlu olsun canım
![]()
Sağol canım benim seninde kutlu olsun
Teşekkür ederim canımSizin de kutlu olsun❤
![]()
Antep’i özledim evet.Antep cezbediyor seni, özlemişsin
Lava’da muhteşem duruyor
Ben anacağızının ellerine oyumu verdim![]()