En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Sen dedigin zaman herkes gülup geciliyo ben deyince sorun oluyo anlamis degilim ben oylesine burasi bos kalmasin diye laf aciyorum gülup konusulsun diye beni ilgilendirmez cidden kim yapiyomus katiliyomus
Valla ben de çok açıklama yapmak zorunda kaldım kendimi. Hatta en son uzun da bir mesaj yazdım. Birbirimize nazımız geçtiği için böyle diyorum filan dedim. Hatta bu konuyu açtığıma da çok pişman oldum.

Neyse bosver

Alınan oldu ,olay çıktı hatırlarsan

Alınan oldu ,olay çıktı hatırlarsan
İşte ben de sonra “bu konuyu ben söyledim” diye lafa girip mesaj yazdım. Birbirimize nazımız geçiyor dedim, sen de o dediğimi destekledin. Naz konusunu. Ben orada kapattım mevzuyu.

iki taraf için de düşünerek yazıyorum. Kimse haksız değil, aksine herkes kendi açısından haklı. İsteyen katılır, istemeyen katılmaz, isteyen destek için katılır, isteyen Benim gibi “fasulyeler katılmasın dedim, ben katılamam bu lafımın üstüne” diye düşünür. Ha ben de destek olmak isterdim sana ama dedipim gibi lafı ben söyledim, o lafın üstüne tükürdüğümü yalayamadım

Sorun yok biz seninle konuyu kapattık.
Ama olaysız üstünü örterek olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…