En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Ama işte ciddi alıp katılmıyorlar sonra ben zor durumda kalıyorum
Kimse ciddiye aldigini sanmiyorum katilmayan normal insanlar benim gibi

Cidden laf dönsun diye burda muhabbet ediyorum gülüp konusulsun diye beni zaten ilgilendirmez kimin katilip katilmicagi

Ya işte herkes kendi davasında haklı. Nevreste profesyonel olarak düşünüp katılımın çok olmasını istiyor ki sponsorlara mahcup olunmasın. Katılım çok olursa adamlar o kadar çok gelir.

E Elif_Eylul gibi ben de fasulyeler katılmasın, oylar bölünmesin diyorum. Bizim bu düşünce sebebimiz fasulyeye gidecek 1 oy hiç kazanmamış birine gitsin. oylar bölünmesin. Yani ben böyle düşünüyorum, filiz tam olarak bunu mu düşünüyor bilemem. Onun adına konuşmayayım.

bir yandan da katılım az olduğu için ben de nevresteye destek olmak istiyorum. Çünkü o bize çok emek veriyor. onu yalnız bırakMaK istemiyorum.

fasulyeler katılamaz diye bir kural olmadığına ve isteyen herkes bu yarışmalara katılabileceğine göre bu mevzu sonuçlanmaz

Kimse ciddiye aldigini sanmiyorum katilmayan normal insanlar benim gibi

Cidden laf dönsun diye burda muhabbet ediyorum gülüp konusulsun diye beni zaten ilgilendirmez kimin katilip katilmicagi
Hiç emin olma fasulye muhabbetinden katılmaya çekinen oldu.

Benim değil sizin istediğiniz gibi olursa sponsoru 1 yıla kalmaz kaçırırız

Sen dedigin zaman herkes gülup geciliyo ben deyince sorun oluyo anlamis degilim ben oylesine burasi bos kalmasin diye laf aciyorum gülup konusulsun diye beni ilgilendirmez cidden kim yapiyomus katiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…