Kısırda kavurmuyoruz bizTaze soğan koyan da var. Ben soğanı kavurmadan yiyemem, mideme dokunuyor.
Bana da kavrulmuş soğanın yağı kokuyorTaze soğan koyan da var. Ben soğanı kavurmadan yiyemem, mideme dokunuyor.
Sende mi hamilesinBen daha başlamadm 1 ay daha bekliecem
27Sende mi hamilesinkaç haftalık oldu,m
Kısırın özelliği, içindeki yeşil sebzelerin çiğ olmasıdırAnladık tamam, her yiğidin yoğurt yiyişi farklı
2 tane toka aldım sadeceAynenGüle güle giysin Çok mu aldın Her ay beden değişiyor. Ona göre almışsındır.
E tamam biz de çiğ koyuyoruz işte. Ben soğanı kavuruyorum, o da çiğ soğan mideme dokunduğu için.Kısırın özelliği, içindeki yeşil sebzelerin çiğ olmasıdır
Sağol canım sende bir geliyorsun sonra kayboluyorsunHayirli olsun
Oooo süper2 tane toka aldım sadecebütün kıyafetler oğlumdan kalan, oğluma gelenlerden ve arkadaşlarımın bebeklerinden gelenler. Hepsi boy boy 1 buçuk yaşına kadar var.
Soğan, hele bu mevsimin taze kuru soğanı ise, offf kütür kütürE tamam biz de çiğ koyuyoruz işte. Ben soğanı kavuruyorum, o da çiğ soğan mideme dokunduğu için.
Dalga geçme bakAyakkabısının altına da yazsın
Aklımıza gelenleri liste yapalım doğumda özelden yazılsın isim verilsin.Allah rızası için dua etsinler.
Bende kavuruyorum salça ve Soganı. Yanlız değilsinE tamam biz de çiğ koyuyoruz işte. Ben soğanı kavuruyorum, o da çiğ soğan mideme dokunduğu için.