- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Sensin mikserKendini tanıyan insanları severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sensin mikserKendini tanıyan insanları severim
Tamam, seni mi Kırcam? ben de mikser olurumSensin mikser
Cıx cıxxxxx hamile kadına denirmi beleeee heeeçççZukkum ye demek isterdim, ama ben kibar bir kadınım. Demeyeceğim.
Görüşelim yavyuuummmmRamazanım bitsin, görüşürüz
Asma yaprağımı ve sarma içimi hazırlamışım
Yarın ekşili arap sarma haftası başlıyor
Biz ikisinide koymayz.. Yanında dilimlerizpekiiiiiiii, kısır normal salatalık ile mi olur yoksa salatalık turşusuyla mı?
Bende genelde tercih etmem koydum diyelim o turşu olmazKısıra ben ikisini de koymam, yanına uzun şerit halinde keserim
Miss yaa... Ellerine sağlıkkkSelammm... Ben geldim. Dünden beri bebek çamaşırı yıkıyorum. Bana gelenlerle 3 yaşına kadar büyür sanırım bu çocuk
Bir de küçük küçük eğil kalk eğil kalk 2 günde 4 kilo verdim sanırımMiss yaa... Ellerine sağlıkkk
Yanında ayrı yemek daha iyi, yoksa kısırın tadını bozuyorBende genelde tercih etmem koydum diyelim o turşu olmaz
Demedim zaten, derdim dedimCıx cıxxxxx hamile kadına denirmi beleeee heeeççç
Görüşelim yavyuuummmm
Biz ikisinide koymayz.. Yanında dilimleriz
Aman dikkat etElinde mi yıkadınBir de küçük küçük eğil kalk eğil kalk 2 günde 4 kilo verdim sanırım
Her yörenin farklı canımbizim buralarda içine konur. Hiç yanında servisle yemedim. Ben bugün Soğan kavurdum salçayla, biber, salatalık turşusu ve göbek marul doğradım içine. Bol limon, bol nar ekşisi
İvit neyse yörelerimiz farklı olsa da biz 2 mikser bulduk birbirimiziHer yörenin farklı canım
Elimde yikasam değil 2 güne doğuma anca yetiştirdi sanırımAman dikkat etElinde mi yıkadın
Aynen bol yeşillik koyarım benYanında ayrı yemek daha iyi, yoksa kısırın tadını bozuyor
Biz soğanı da çiğ koyarız misalbizim buralarda içine konur. Hiç yanında servisle yemedim. Ben bugün Soğan kavurdum salçayla, biber, salatalık turşusu ve göbek marul doğradım içine. Bol limon, bol nar ekşisi
Ben daha başlamadm 1 ay daha bekliecemBir de küçük küçük eğil kalk eğil kalk 2 günde 4 kilo verdim sanırım
Demiş kadar oldnDemedim zaten, derdim dedim
Taze soğan koyan da var. Ben soğanı kavurmadan yiyemem, mideme dokunuyor.Biz soğanı da çiğ koyarız misal
AynenGüle güle giysinÇok mu aldınHer ay beden değişiyor. Ona göre almışsındır.Elimde yikasam değil 2 güne doğuma anca yetiştirdi sanırım