Ama cidden oluyor ben kime dua ettiysem hepsi olduAyakkabısının altına da yazsın
Ben girerken isimlerini istiecem özeldenAklımıza gelenleri liste yapalım doğumda özelden yazılsın isim verilsin.Allah rızası için dua etsinler.
Aklıma geldi Antep'te bir arkadaş tayinim çıkmasın diye dua etmiştiÇıkmamıştı
Benim adım nickte olanBen girerken isimlerini istiecem özelden
Vermek isteyen olursa ederm..
Olmadı üye adlarıyla bile olsa ederim
Niyet belli
Evet ilkİyi sen bir müddet daha relax takilabilirsin. İlk çocuk mu?
Hepinizi ekliyorum namaz sonrası dualarıma. Doğuma giderken de tekrar sayarım. Zaten vaktim olursa buradan haber de veririm.
Yok gobegimin altına yazayım bence. Bakalım ilk kiminki silinecekAyakkabısının altına da yazsın
Soğan şu dünyada çok sevip de çiğ yiyemediğim nadir şeylerden biriSoğan, hele bu mevsimin taze kuru soğanı ise, offf kütür kütür
Yok be dalga değil, ciddi olarak söyledimDalga geçme bak
Kabul olur derler kızzzzz
Koçum benim. Seni gözüm tutmuştu zatenBende kavuruyorum salça ve Soganı. Yanlız değilsin
Yav, ciddi dedim ben de zatenAma cidden oluyor ben kime dua ettiysem hepsi oldu
Sevsinler canımİsmini sevsinler...
Manyaklıkta bayrak tutansın yavrimuSoğan şu dünyada çok sevip de çiğ yiyemediğim nadir şeylerden biri
Yok be dalga değil, ciddi olarak söyledim
Koçum benim. Seni gözüm tutmuştu zaten
Yav, ciddi dedim ben de zatendoğuma gittiği ayakkabının altına yazsın işte. Kimin ismi silinşrse ilk o hamile kalır
Allah gönlüne göre versin tatlı kirazım benimBaloncukuumm❤
Bayrağı kimseye devretmemManyaklıkta bayrak tutansın yavrimu
Yazsınlar onlarda belki etkili olurSoğan şu dünyada çok sevip de çiğ yiyemediğim nadir şeylerden biri
Yok be dalga değil, ciddi olarak söyledim
Koçum benim. Seni gözüm tutmuştu zaten
Yav, ciddi dedim ben de zatendoğuma gittiği ayakkabının altına yazsın işte. Kimin ismi silinşrse ilk o hamile kalır
Denenmemiş şeyleri severimYazsınlar onlarda belki etkili olur
Süper olur. En azindan heyecanla unuttuğum kimse olmaz .Aklımıza gelenleri liste yapalım doğumda özelden yazılsın isim verilsin.Allah rızası için dua etsinler.
Aklıma geldi Antep'te bir arkadaş tayinim çıkmasın diye dua etmiştiÇıkmamıştı
Sen benden heycanlisindir şimdi geçmez sana günlerEvet ilktüp bebekle
Allah razı olsun canım kuzucum, cümlemize inşAllah gönlüne göre versin tatlı kirazım benim