Sağol canımyooo beklenti yükselmesi değil nevoş ciddi manada pammuk prenses
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımyooo beklenti yükselmesi değil nevoş ciddi manada pammuk prenses
Kek,börek isterimŞu an kocamsü beyle markete çıktıK. Yine aranıyorum ama dünkü gibi nalet değil buyur gel oturmaya
BenimdeOysaki profil fotoğrafımla tek ortak noktam kadın olmak.
Börek var bendeKek,börek isterim
Sana geleyimBörek var bende
Sarma da var
Gel, yeni açtım. Sen uçağa atlayıp, gelene yakın pişiririmSana geleyim
Ellerine saglık yasiii maşallah kız hıc bos durmuyosunGel, yeni açtım. Sen uçağa atlayıp, gelene yakın pişiririm Eki Görüntüle 2842091
Ellerine sağlıkGel, yeni açtım. Sen uçağa atlayıp, gelene yakın pişiririm Eki Görüntüle 2842091
Yasi kilo almıyorEllerine saglık yasiii maşallah kız hıc bos durmuyosun
Keşke o özellik bendede olsaydı nevoşYasi kilo almıyor
Benim kızlarda dikkat etmeye başladı korkuyoruzKeşke o özellik bendede olsaydı nevoş
Ellerine saglık yasiii maşallah kız hıc bos durmuyosun
Ellerine sağlık
Yasi kilo almıyor
Sağolun canlarKeşke o özellik bendede olsaydı nevoş
hep kalorıden kaybedıyoruz yaa gecende burda kısır kısır konusuldu kısır yaptım bende sahura bıle kalmadı o derece yanı ee sonuc ne oluyor tombik göbüşlerBenim kızlarda dikkat etmeye başladı korkuyoruz
Ama bugün bende gözleme yapacağım
Kaynanam aradı az evvel. Bugün hıdrellez, dileklerini hazırla, gül ağacının altına bir şey yap dedi. Ben hiçbir şey anlamadımBenim kızlarda dikkat etmeye başladı korkuyoruz
Ama bugün bende gözleme yapacağım
Pastaneden alırım Ancak. bu saatte mi söylenir? Haberim olsaydı açardımKek,börek isterim
Hazırlığı-açması-pişirmesi, olsun olsun en fazla 2 saat sürsünPastaneden alırım Ancak. bu saatte mi söylenir? Haberim olsaydı açardım
Kesin açardınPastaneden alırım Ancak. bu saatte mi söylenir? Haberim olsaydı açardım
Ben gelene kadarHazırlığı-açması-pişirmesi, olsun olsun en fazla 2 saat sürsün
Sen gelene kadar;Ben gelene kadar
Ben çok şükür bu yıl kilo almadım hatta yürüdüğüm için inceldim gibi geliyorhep kalorıden kaybedıyoruz yaa gecende burda kısır kısır konusuldu kısır yaptım bende sahura bıle kalmadı o derece yanı ee sonuc ne oluyor tombik göbüşler