- 22 Temmuz 2017
- 44.700
- 132.373
- 598
Gecenin kör saatinde siparişler verip, baharatlı baharatlı sokak yemeklerinden yiyor, sivilce yapmıyor.Benim eşimde tam tersi![]()
Eşi evde yapayım diyor, sivilce yapar, uğraşma diyor.
![Woman shrugging: light skin tone :woman_shrugging_tone1: 🤷🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fb-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecenin kör saatinde siparişler verip, baharatlı baharatlı sokak yemeklerinden yiyor, sivilce yapmıyor.Benim eşimde tam tersi![]()
yemek hobim nevooşBen çok şükür bu yıl kilo almadım hatta yürüdüğüm için inceldim gibi geliyor
Dikkat etmeye çalışıyoruz ama yemeği seviyoruz![]()
İşte gece izin vermiyorumGecenin kör saatinde siparişler verip, baharatlı baharatlı sokak yemeklerinden yiyor, sivilce yapmıyor.
Eşi evde yapayım diyor, sivilce yapar, uğraşma diyor.![]()
Yedim canım, babaannem yapardı rahmetli. İçli köfte, minik bulgur köfteleri, nohut falan olurdu. Salçalıydı hatırladığım.
E ben size diyorum tınlamıyorsunuz beniAyyyy, ne gıcık kocan var senin. Hakkaten sopalık![]()
Yuvalama mı zor o mu diyecektimYedim canım, babaannem yapardı rahmetli. İçli köfte, minik bulgur köfteleri, nohut falan olurdu. Salçalıydı hatırladığım.
Kim bilir kaç yaşımdaydım son yediğimde![]()
NaletE ben size diyorum tınlamıyorsunuz beniakşam azıcık çekirdek yedik, bu sabah kalktı vaaaayyyy sivilceleri çıkmış, yüzü kızarmış, lanet olsunmuş yediğine
![]()
Yuvalama benceYuvalama mı zor o mu diyecektim![]()
Kıyamıyorda
Bana o kolay geldiYuvalama bence
Çiğ kıyma koktu bana çünkü![]()
Ama bulgurun o kadar koku yaydıracağını düşünmüyorumBana o kolay geldiAnalı kızlı hamuruda eetli yani çiğ kıyma
Yarı yarıya konur:)
2.3.yapışında kolay gelecekAma bulgurun o kadar koku yaydıracağını düşünmüyorum
Birde minnak minnak yuvalamalar![]()
Fotoyu biliyomdaBende birşey itiraf edeyim gözümde hep profil resmindeki gibi canlanıyor![]()
İtiraf ettim işte içimde kalmasınAhajahsjahjaja ben de diyorum acaba ne diyecek. İtiraf falan deyip beklentiyi yükseltiyorsun.![]()
Kes sesini hadiiii. Kitaplar açılmadı daha!
Oooooooyasminsay hanımefendi de teşrif ettiğine göre derse başlayabiliriz. yasemin hadi tripli tripli takılma, geçen ay tartışmıştınız arkadaşınla. Geçti artık.