• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Günaydınlaşmanız bittiyse kitabınızın 136. Sayfasını açın. Hadi saat geçiyor. @Jenna16 sıra arkadaşını öpmeyi kes artık kızım. Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. sen de mütevazı mütevazı takılma artık hadi kitabını çıkar çantandan. @Blue_Peri kokoş kokoş oje sürmeyi kes. ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. kirazlarını teneffüste ye çocuğum. @HAbibte arkadaşını rahat bırak, gazozunu öğlen arasına sakla. Evva Evva kızım gözüne sürme çekmekten normal gözlerinin rengini unutturdun, haydi koy çantana şu sürmeyi. @Oriana o saçlar ne öyle, topla doğru düzgün. Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yoklamayı aldın mı?
Hocaya bak yemelik 🤗😄

Yok kendisine ait olmadığını biliyorum zaten ama o da benim gözümde böyle bir profil oluşturdu sanki o da öyle imiş gibi ☺️
Aynen canım avatar ile eşleştiriyoruz:)
Oysa Margaret Hale daha güzel onun resmini koysa:)
Sende çok şirin ve tatlı duruyorsun:)

Öyle mi hiç denk gelmedim bilmiyorum.Bana böyle emekli göçmen teyzeler oluyor ya genelde bu tarz saç kesimi kullanırlar onları hatırlatıyor ☺️
Sevgi Soysal bu. Zaten kendisi Selanik göçmeni. 😂 Zaten değiştireceğim ya. Beni geçen gün yaşlı da sanmışlardı ahsjahjsja

Ayne aşko profil resimleri ile ozdeslesiyoruz sanki.Evet bencede Margaret daha güzel 🤩.
Teşekkür ederim aşko 😘

Margaret Hale de kitap karakteri. Tişikkirlir Nevoş. Keşke siz de biraz kendinizi ifşa etseniz de görsem sizi. 🤪

Ayne aşko profil resimleri ile ozdeslesiyoruz sanki.Evet bencede Margaret daha güzel 🤩.
Teşekkür ederim aşko 😘
Peki ben seni niye Antep’le özdeşleştirmiş olabilirim? 🤔 Neden bilmiyorum aklıma Antep geliyor senin yorumları görünce.

Peki ben seni niye Antep’le özdeşleştirmiş olabilirim? 🤔 Neden bilmiyorum aklıma Antep geliyor senin yorumları görünce.
Aa hiç bilmiyorum Canım hiç bağım olmadı ama çok severim antebi ve yemeklerini🤩

Sevgi Soysal bu. Zaten kendisi Selanik göçmeni. 😂 Zaten değiştireceğim ya. Beni geçen gün yaşlı da sanmışlardı ahsjahjsja
Dimi bak bilmisim.İste bende de öyle izlenim oldu bencede değiştir ya 🤩

Back