Aynen elticimSen gelene kadar;
Sarma
Açma börek
Mantı
Yoğurtlu meze
Kısır
Poğaça
Trileçe
Hepsi rahat rahat yapılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen elticimSen gelene kadar;
Sarma
Açma börek
Mantı
Yoğurtlu meze
Kısır
Poğaça
Trileçe
Hepsi rahat rahat yapılır
O senin için geçerliHazırlığı-açması-pişirmesi, olsun olsun en fazla 2 saat sürsün
Sen yasmine git. Bak ne güzel hazır açılmıştı varKesin açardın
O zaman trileçe ve elmalı kurabiye isterim
Ne var yani pastaneden alamaz mısın bunlarıO senin için geçerli
Sen yasmine git. Bak ne güzel hazır açılmıştı var
Sende maharetlisin, ama kendini keşfetmeyi istemiyorsunO senin için geçerli
Sen yasmine git. Bak ne güzel hazır açılmıştı var
Tembelİlla dürteceksinSende maharetlisin, ama kendini keşfetmeyi istemiyorsun
Tamam tamam, bana gel madem. Misafir umduğunu değil bulduğunuNe var yani pastaneden alamaz mısın bunları
Ben bunların hepsini yaparım ama esas soru şu: uğraşır mıyım?Sende maharetlisin, ama kendini keşfetmeyi istemiyorsun
O zaman kesin baklava açacaksınTamam tamam, bana gel madem. Misafir umduğunu değil bulduğunu
Ben bunların hepsini yaparım ama esas soru şu: uğraşır mıyım?
İşte, istemiyorsun.Tamam tamam, bana gel madem. Misafir umduğunu değil bulduğunu
Ben bunların hepsini yaparım ama esas soru şu: uğraşır mıyım?
Biz dışarıdan yiyemiyoruzİşte, istemiyorsun.
Çünkü ev yapımı olanların lezzetini göreceksin, kocan da istemeye başlayacak. O sebeple hiç bulaşmıyorsun
Alakası yok. Ben yalvarıyorum kocama poğaça yapayım, kek yapayım vb. Kendine kadar yap ben yemem diyor. Cidden de yemiyor. Geçen gün kısır yaptım kendime. 1 çay kaşığı tatmadıİşte, istemiyorsun.
Çünkü ev yapımı olanların lezzetini göreceksin, kocan da istemeye başlayacak. O sebeple hiç bulaşmıyorsun
Tam sopalıkAlakası yok. Ben yalvarıyorum kocama poğaça yapayım, kek yapayım vb. Kendine kadar yap ben yemem diyor. Cidden de yemiyor. Geçen gün kısır yaptım kendime. 1 çay kaşığı tatmadı
Bende yiyemiyorum, midem kabul etmiyorBiz dışarıdan yiyemiyoruz
Börek yemez mi, sarma yemez mi?Alakası yok. Ben yalvarıyorum kocama poğaça yapayım, kek yapayım vb. Kendine kadar yap ben yemem diyor. Cidden de yemiyor. Geçen gün kısır yaptım kendime. 1 çay kaşığı tatmadı
Çocuklarda alıştı onlarda yemiyor.Bende yiyemiyorum, midem kabul etmiyor
Evdekilerin malzemelerini biliyorum en azından
DoğruNevreste bu doğru mu?
Ben de tam tersi. börek yapayım poğaça yapayım…Tam sopalık
Yemez Sarma yer ama onu da aramaz. Yapayım derim, boşver uğraşma der. Sözde börek çörek pasta yiyince sivilce yapıyormuşBörek yemez mi, sarma yemez mi?
Ayyyy, ne gıcık kocan var senin. Hakkaten sopalıkBen de tam tersi. börek yapayım poğaça yapayım…
Yemez Sarma yer ama onu da aramaz. Yapayım derim, boşver uğraşma der. Sözde börek çörek pasta yiyince sivilce yapıyormuş
Evet canım doğru ve biz bunu sık yaparızNevreste bu doğru mu?
Benim eşimde tam tersiBen de tam tersi. börek yapayım poğaça yapayım…
Yemez Sarma yer ama onu da aramaz. Yapayım derim, boşver uğraşma der. Sözde börek çörek pasta yiyince sivilce yapıyormuş