- 21 Kasım 2017
- 27.870
- 120.425
- 598
Ben bilmediğim için yorum yapamam tabii.Daha güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilmediğim için yorum yapamam tabii.Daha güzel
O aşkomun bakışı beklentiyi yükseltmeyelim:Ben bilmediğim için yorum yapamam tabii.
Kendi tipime yakın bir şeye denk gelirsem değiştireyim. Ne ablalığımız kaldı ne teyzeliğimiz.Dimi bak bilmisim.İste bende de öyle izlenim oldu bencede değiştir ya
Cidden öyle bir izlenim veriyor:)Kendi tipime yakın bir şeye denk gelirsem değiştireyim. Ne ablalığımız kaldı ne teyzeliğimiz.
sagol fındık içimKolay gelsin orişim ❤
selaam hosgeldın canım ıyıyız bız sen nasılsınSelammm
Nasılsınız kızlar
bende taksitle aldım şuan zaten herşey pahalı alah yardımcımız olsunİşte almakta kolay olmuyor:)
2 tablet bozuldu:)Sona yaklaşıyoruz:)
Güzeller güzelimmmmmgüel baloncugumm ne habeeer
yooo beklenti yükselmesi değil nevoş ciddi manada pammuk prensesO aşkomun bakışı beklentiyi yükseltmeyelim:
iyiyi baloncugumm nerelerdesın sen yaGüzeller güzelimmmmm
İyiyim sen nasılsın tatlım
Ben de iyiyim canım sağol.selaam hosgeldın canım ıyıyız bız sen nasılsın
Şu an kocamsü beyle markete çıktıK. Yine aranıyorum ama dünkü gibi nalet değil buyur gel oturmayaİçimden geldiBugün boş musunSana gelmiyeceğim dün yoğundun bugün rahat mısın diyorum
Biz burdayz asıl sen nerdesinnn aşkoşiyiyi baloncugumm nerelerdesın sen ya
ıyı yapmıssın canım benım su sıra bıraz sakın gıbı herkes corba yapıyor galıbaBen de iyiyim canım sağol.
Çocuğu uyuttum da bir girip bakiyim kimler neler yapıyor dedim.
bende buralardayımm baaak gözerim ferfecirBiz burdayz asıl sen nerdesinnn aşkoş
Gözlerine gurbaneeeeeebende buralardayımm baaak gözerim ferfecir
Oysaki profil fotoğrafımla tek ortak noktam kadın olmak.Cidden öyle bir izlenim veriyor:)
Ben de yapacağımmm.. bugün acabilebilirim konuyuıyı yapmıssın canım benım su sıra bıraz sakın gıbı herkes corba yapıyor galıba