- 18 Kasım 2020
- 20.573
- 49.646
- 548
Hayırlı günler geç uyanıyorsun nevroşHayırlı Günler![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı günler geç uyanıyorsun nevroşHayırlı Günler![]()
anaa evde durmak yaramadı bu kızçayaGünaydınlaşmanız bittiyse kitabınızın 136. Sayfasını açın. Hadi saat geçiyor. @Jenna16 sıra arkadaşını öpmeyi kes artık kızım. @Raxeria sen de mütevazı mütevazı takılma artık hadi kitabını çıkar çantandan. @Blue_Peri kokoş kokoş oje sürmeyi kes. @ASSOSyal kirazlarını teneffüste ye çocuğum. @HAbibte arkadaşını rahat bırak, gazozunu öğlen arasına sakla.Evva kızım gözüne sürme çekmekten normal gözlerinin rengini unutturdun, haydi koy çantana şu sürmeyi.
Oriana o saçlar ne öyle, topla doğru düzgün.
Nevreste yoklamayı aldın mı?
gec uyanmıyor telefon yada bılgısayar elıne cocuklardan ancak gecıyorHayırlı günler geç uyanıyorsun nevroş![]()
Yok kuzum çocuklar ne zaman telefonu verirseHayırlı günler geç uyanıyorsun nevroş![]()
bugun işteyim evvoş ondan kafam dolduOrişim napıyon![]()
Aynen aralarda onlara lazım oluyor.Uzun aralarda kapıyorumgec uyanmıyor telefon yada bılgısayar elıne cocuklardan ancak gecıyor![]()
onların işi daha mühşm nevos olsunAynen aralarda onlara lazım oluyor.Uzun aralarda kapıyorum![]()
Aynen canımonların işi daha mühşm nevos olsun![]()
Yanlış anlamam herhalde ya.Bişey itiraf edebilirmiyim yanlış anlamazsan![]()
Bende merak ettimYanlış anlamam herhalde ya.Et.
![]()
Yanlış anlamayacağım diye kendimi telkin ediyorum şu an.Bende merak ettim![]()
Çok kibardır arkadaşım eminim yanlış anlayacağın bir şey değildirYanlış anlamayacağım diye kendimi telkin ediyorum şu an.![]()
Buyur müdür
İçimden geldiBuyur müdür![]()
Kolay gelsin orişim ❤bugun işteyim evvoş ondan kafam doldu![]()
Ya ben senin niçki ne zaman görsem margarin diye okuyorumYanlış anlamam herhalde ya.Et.
![]()
Çok kibardır arkadaşım eminim yanlış anlayacağın bir şey değildir![]()