Yok abla aksi bişey olamaz zatenBöyle bir şey olduğunu biliyordum
Hocaya bak yemelikGünaydınlaşmanız bittiyse kitabınızın 136. Sayfasını açın. Hadi saat geçiyor. @Jenna16 sıra arkadaşını öpmeyi kes artık kızım.Kukrim sen de mütevazı mütevazı takılma artık hadi kitabını çıkar çantandan. @Blue_Peri kokoş kokoş oje sürmeyi kes. ASSOSyal kirazlarını teneffüste ye çocuğum. @HAbibte arkadaşını rahat bırak, gazozunu öğlen arasına sakla. Evva kızım gözüne sürme çekmekten normal gözlerinin rengini unutturdun, haydi koy çantana şu sürmeyi. @Oriana o saçlar ne öyle, topla doğru düzgün. Nevreste yoklamayı aldın mı?
Bende birşey itiraf edeyim gözümde hep profil resmindeki gibi canlanıyorYa ben senin niçki ne zaman görsem margarin diye okuyorum
Kitap kapak resmi:)Bende birşey itiraf edeyim gözümde hep profil resmindeki gibi canlanıyor
Ahajahsjahjaja ben de diyorum acaba ne diyecek. İtiraf falan deyip beklentiyi yükseltiyorsun.Ya ben senin niçki ne zaman görsem margarin diye okuyorum
Öyle mi hiç denk gelmedim bilmiyorum.Bana böyle emekli göçmen teyzeler oluyor ya genelde bu tarz saç kesimi kullanırlar onları hatırlatıyorKitap kapak resmi:)
Yazarın fotoğrafı:)Öyle mi hiç denk gelmedim bilmiyorum.Bana böyle emekli göçmen teyzeler oluyor ya genelde bu tarz saç kesimi kullanırlar onları hatırlatıyor
Yok kendisine ait olmadığını biliyorum zaten ama o da benim gözümde böyle bir profil oluşturdu sanki o da öyle imiş gibiYazarın fotoğrafı:)
Aynen canım avatar ile eşleştiriyoruz:)Yok kendisine ait olmadığını biliyorum zaten ama o da benim gözümde böyle bir profil oluşturdu sanki o da öyle imiş gibi
Sevgi Soysal bu. Zaten kendisi Selanik göçmeni.Öyle mi hiç denk gelmedim bilmiyorum.Bana böyle emekli göçmen teyzeler oluyor ya genelde bu tarz saç kesimi kullanırlar onları hatırlatıyor
Ayne aşko profil resimleri ile ozdeslesiyoruz sanki.Evet bencede Margaret daha güzelAynen canım avatar ile eşleştiriyoruz:)
Oysa Margaret Hale daha güzel onun resmini koysa:)
Sende çok şirin ve tatlı duruyorsun:)
Margaret Hale de kitap karakteri. Tişikkirlir Nevoş. Keşke siz de biraz kendinizi ifşa etseniz de görsem sizi.Aynen canım avatar ile eşleştiriyoruz:)
Oysa Margaret Hale daha güzel onun resmini koysa:)
Sende çok şirin ve tatlı duruyorsun:)
Peki ben seni niye Antep’le özdeşleştirmiş olabilirim?Ayne aşko profil resimleri ile ozdeslesiyoruz sanki.Evet bencede Margaret daha güzel.
Teşekkür ederim aşko
Bu süreçte her şey bozuluyor benim telefonum biranda kapandı yenisini almaz zorunda kaldımYok kuzum çocuklar ne zaman telefonu verirseNe yazıkki cihaz sorunumuz var.Hatta teker teker bozulmaya başladılar.Sonumuz hayır olsun.
Aa hiç bilmiyorum Canım hiç bağım olmadı ama çok severim antebi ve yemekleriniPeki ben seni niye Antep’le özdeşleştirmiş olabilirim?Neden bilmiyorum aklıma Antep geliyor senin yorumları görünce.
Dimi bak bilmisim.İste bende de öyle izlenim oldu bencede değiştir yaSevgi Soysal bu. Zaten kendisi Selanik göçmeni.Zaten değiştireceğim ya. Beni geçen gün yaşlı da sanmışlardı ahsjahjsja
Benim profil ile alakam yokMargaret Hale de kitap karakteri. Tişikkirlir Nevoş. Keşke siz de biraz kendinizi ifşa etseniz de görsem sizi.
İşte almakta kolay olmuyor:)Bu süreçte her şey bozuluyor benim telefonum biranda kapandı yenisini almaz zorunda kaldım
Daha güzelBenim profil ile alakam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?