En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Hocaya bak yemelik

Yok kendisine ait olmadığını biliyorum zaten ama o da benim gözümde böyle bir profil oluşturdu sanki o da öyle imiş gibi
Aynen canım avatar ile eşleştiriyoruz:)
Oysa Margaret Hale daha güzel onun resmini koysa:)
Sende çok şirin ve tatlı duruyorsun:)

Öyle mi hiç denk gelmedim bilmiyorum.Bana böyle emekli göçmen teyzeler oluyor ya genelde bu tarz saç kesimi kullanırlar onları hatırlatıyor
Sevgi Soysal bu. Zaten kendisi Selanik göçmeni. Zaten değiştireceğim ya. Beni geçen gün yaşlı da sanmışlardı ahsjahjsja

Ayne aşko profil resimleri ile ozdeslesiyoruz sanki.Evet bencede Margaret daha güzel .
Teşekkür ederim aşko

Margaret Hale de kitap karakteri. Tişikkirlir Nevoş. Keşke siz de biraz kendinizi ifşa etseniz de görsem sizi.

Ayne aşko profil resimleri ile ozdeslesiyoruz sanki.Evet bencede Margaret daha güzel .
Teşekkür ederim aşko
Peki ben seni niye Antep’le özdeşleştirmiş olabilirim? Neden bilmiyorum aklıma Antep geliyor senin yorumları görünce.

Peki ben seni niye Antep’le özdeşleştirmiş olabilirim? Neden bilmiyorum aklıma Antep geliyor senin yorumları görünce.
Aa hiç bilmiyorum Canım hiç bağım olmadı ama çok severim antebi ve yemeklerini

Sevgi Soysal bu. Zaten kendisi Selanik göçmeni. Zaten değiştireceğim ya. Beni geçen gün yaşlı da sanmışlardı ahsjahjsja
Dimi bak bilmisim.İste bende de öyle izlenim oldu bencede değiştir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…