- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Kendi bilirBeni de sonradan yazdı![]()
![Woman shrugging: light skin tone :woman_shrugging_tone1: 🤷🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fb-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi bilirBeni de sonradan yazdı![]()
Oha seni yazmamışDemekki bukadar degersizmisim senin gözunde![]()
Bende onu silmistim zatenOha seni yazmamış![]()
OmgBende onu silmistim zaten![]()
Seni bilerek yazmadım, ne yazsam alınacaktın. yazmadım gene alındın. ben nefes alsam sen gene alınacaksınDemekki bukadar degersizmisim senin gözunde![]()
Kulahıma anlat artıkSeni bilerek yazmadım, ne yazsam alınacaktın. yazmadım gene alındın. ben nefes alsam sen gene alınacaksın![]()
Seni bilerek yazmadım, ne yazsam alınacaktın. yazmadım gene alındın. ben nefes alsam sen gene alınacaksın![]()
PekiKulahıma anlat artık
GördümGordün iste![]()
E ne yazsam alınıyorHep açıklama yapıyorum, yoruldum
![]()
E ne yazsam alınıyorHep açıklama yapıyorum, yoruldum
![]()
Kusura bakma
Orişim napıyonDadluum![]()
Bişey itiraf edebilirmiyim yanlış anlamazsan
Ama ama hocam çok yakışıyorGünaydınlaşmanız bittiyse kitabınızın 136. Sayfasını açın. Hadi saat geçiyor. @Jenna16 sıra arkadaşını öpmeyi kes artık kızım. @Raxeria sen de mütevazı mütevazı takılma artık hadi kitabını çıkar çantandan.Blue_Peri kokoş kokoş oje sürmeyi kes. @ASSOSyal kirazlarını teneffüste ye çocuğum. @HAbibte arkadaşını rahat bırak, gazozunu öğlen arasına sakla.
Evva kızım gözüne sürme çekmekten normal gözlerinin rengini unutturdun, haydi koy çantana şu sürmeyi.
Oriana o saçlar ne öyle, topla doğru düzgün.
Nevreste yoklamayı aldın mı?