- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi nebilimben
Soğanı ikiye bölüp atabiliyo musun yoksa daha fazla mı bölmen gerkeiyo, görmeyince minik geldi gözüme de emin olup almak istiyorumben bu boyu kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğanı ikiye bölüp atabiliyo musun yoksa daha fazla mı bölmen gerkeiyo, görmeyince minik geldi gözüme de emin olup almak istiyorumben bu boyu kullanıyorum
ikiye bölüyorum yeterli oluyoSoğanı ikiye bölüp atabiliyo musun yoksa daha fazla mı bölmen gerkeiyo, görmeyince minik geldi gözüme de emin olup almak istiyorum
Tamam çok teşekkür ederimikiye bölüyorum yeterli oluyo
İpli mi elektrikli mi onda tereddüt etitm şimdi
Hangisini alsak
Zaten ipli sipariş ettim şimdibence ipli. Elektrikliyi yıkayamazsın zor olur. İçine su kaçmasın diye dikkat edersin bu kez de iyi temizlenmez koku kalır. Ben ipli kullanıyorum hep elimin altında![]()
Zaten ipli sipariş ettim şimdi
Haklısın robotta elektrikli var ama yıkama vs sıkıntı onda
Bi soğan doğrayıcıyla hamarat olunmaz ama işimi kolaylaştırırkızım 5 dk tek kalamayan bebeklerden arkamı dönsem ağlıyo napim öyle böyle pratik şeylerle hayatımızı kolaylaştırmam lazım
Zaten meraklı herşeye el atası oynayası var madme büyüyünce bi işe yarasın dimiAh kıyamam ya. Bende henüz çocuk yok, bakalım olunca ben de kafayı yiycem herhalde :)))
Şimdiden hayırlı olsun eni tapırın diyelim :))
Çocuk da kaç aşında bilmiyorum ama az büyüsün, soğanları içine atar al bunla oyna dersin soğanları o doğramış olur![]()
Zaten meraklı herşeye el atası oynayası var madme büyüyünce bi işe yarasın dimi
10 aylık daha ( : ama tam bir cadı. Hak veriyorum ama akşama kadar işteyim özlüyo, yakalayınca da bırakmak istemiyo minik kuşum.
Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Hamile misin , hayırlı olsunAmin inşallah :) ama benimki oğlanmış o yüzden hiç ümitli değilim yalnız kalcıam mutfakta![]()
Hamile misin , hayırlı olsun
Olsun benim eşim benden hamarattır oğlan deyip boşlama ver yapsıngelinin duacı olur sana haha
Hiç yemekhane gibi liste yapan var mı?
Benim şu sıralar aklımdan geçiyor. Günlük yemek listesi gibi.
Hem kafam meşgul olmaz, hem ona göre malzeme alırım, hem yemek tekrarları yapmam.
Önümüzdeki hafta denemeyi düşünüyorum.
Muş muHeheheh :) Valla benimde niyetim o da bakalım, hayaller paris hayatlar muş olmayım da sonra![]()
Ben de haftalık yapacağım. Aylık bir anda yazamam zaten. EKlesek de şuraya fikir alış verişinde bulunsak mı ki?Yemekhane gibi aylık değil ama haftalık liste yapıyorum mutlaka. Semt pazarımız cuma günü olduğu için perşembe günü 1 haftalık liste yapıyorum. Listeye göre de alışveriş yapıyorum pazardan, böylece israfta olmuyor. Bir de 1 yaşında kızım var o yüzden kırmızı et-beyaz et-balık-sebze hepsinden yemesi için planlı hareket etmek durumunda kalıyorum. En güzeli cuma günleri oluyor, pazarda balıkçım var, sağolsun elinde ki en taze balıktan ayırır,ayıklar iş dönüşü hemen alırım o gece ki yemeğimiz balık olur. Bir süredir cuma akşamları fiks balık yiyoruz.
Yazın kolaylarını belki bende kopyalarım sizdenBen de haftalık yapacağım. Aylık bir anda yazamam zaten. EKlesek de şuraya fikir alış verişinde bulunsak mı ki?
Ben yapım aşamasındayım çek..Yazın kolaylarını belki bende kopyalarım sizden![]()
Güzel olur İpek sen tecrübelisin bi deBen yapım aşamasındayım çek..
Ama ciddi olarak düşünüyorum. Birlikte güzel şeyler çıkar bence. Yapayım da ekleyeyim.