- Konu Sahibi nesepalamudu
-
ay canım harikasın teşekkür ederim bu akşam ben de gidip kaynatim bari
kaç dakka kaynatmam lazım
dakika tutmadım ama şöyle diyebilirim ısınınca, yağın yanmasına musade etmeden içine kepçe koydum kepçe tıkırdamaya başlayınca 5 dk daha ısıttım ve kapattım canım yerimseniben
Titiz hanımlar merhaba,
Ya size bir şey sormak istiyorum,
Evime ustalar geldi,dolap yaptırdım da,
Kirli elleriyle duvara falan değmişler hep iz kalmış,
Bu izleri nasıl yok edebilirim,
Islak bezle mi kuru bezle mı silmeliyim bilemiyorum...CADIARZU
Boya yağlı değil yani acaba sileyim derken izleri büyütürmüyüm diye korkuyorum...bilmiyorumkismile
Yardımcı olur musunuz?a.s.
canım hiç denemedim ama, boya silinebilir cinsten değil yada su bazlı ise bence hiç silmeyi deneme leke büyüyüp dağılabilir. en iyisi sen aynı renk bir boya ile oraları boyamayı dene. umarım yardımcı olabilmişimdir.
valla,bu çalışıp da pratik olan hatunlar bize de bir el verse...çalışıpda pratik olan bayanarıda alıomusunuz aranıza bakim
o ikisi asla çıkmıyor bence, bizde de aynı dert var şu anda...mrblar topic çok güsel hepsini okudum ve çok güzel bilgiler var.
bende bişey sorcam umarım bilen vardır
bebeğimin kıyafetlerinde elma ve demir damlası lekesi var ve bi türlü çıkaramadım bi bilisi olan cevaplarsa sevinirim
bu topik tam benlik, yani herşeyin mükemmel olmasını isteyip de yetişemeyip stres yapanlar için pratik metodlar harika olmuş, özellikle şu güldalı, microfiber bezleri ve balık tavası temizleme yöntemini hemen deniycem ve de bu topiğe abone olcam, bizim ocak anneleri iyi ki paylaşıyorlar arada böyle adresleri, bu arada ben de birkaç şey sorucam, belki fikir verirsiniz,
1.geçen yıl banyomu yeniletmiştim, duvarlara krem ve kahve renkli fayanslar koydurttum, fakat özellikle kahvelerin üzerindeki o beyaz beyaz inşaat lekeleri çıkmıyor, her duyduğumu denedim, görünce çok sinirlerim bozuluyor,
2.bir de mutfaktaki ocağın dip kısımları, aspratör ve fırın, en pratik şekilde nasıl temizlenir, beni en çok uğraştıran yerler
3.tencerelerin, çaydanlıkların altlarını, telle ovmadan, çeliği çizmeden nasıl temizleriz?
çok soru sordum ama cevap gelirse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...
teşekkürler çokmasum, cifi ben de denemiştim, teflon tavaların altında başarılı olamadım, fayansları tornavida ucu çizmedi mi, ama benim lekeler damla şeklinde değil, yüzeye dağılmış vaziyette, asetonu deniycem, çok teşekkürler, lapetus, sana da teşekkürler, güzel bir bilgi, ben de almayı düşünüyorum...
bu topik tam benlik, yani herşeyin mükemmel olmasını isteyip de yetişemeyip stres yapanlar için pratik metodlar harika olmuş, özellikle şu güldalı, microfiber bezleri ve balık tavası temizleme yöntemini hemen deniycem ve de bu topiğe abone olcam, bizim ocak anneleri iyi ki paylaşıyorlar arada böyle adresleri, bu arada ben de birkaç şey sorucam, belki fikir verirsiniz,
1.geçen yıl banyomu yeniletmiştim, duvarlara krem ve kahve renkli fayanslar koydurttum, fakat özellikle kahvelerin üzerindeki o beyaz beyaz inşaat lekeleri çıkmıyor, her duyduğumu denedim, görünce çok sinirlerim bozuluyor,
2.bir de mutfaktaki ocağın dip kısımları, aspratör ve fırın, en pratik şekilde nasıl temizlenir, beni en çok uğraştıran yerler
3.tencerelerin, çaydanlıkların altlarını, telle ovmadan, çeliği çizmeden nasıl temizleriz?
çok soru sordum ama cevap gelirse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?