• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pratik ev hanımları kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

titiz misinizdir?

• Ankete Katılan
    293
merhaba hanımlar..opuyorumnanaktan

az önce test ettiğim pratik bir bilgiyi paylaşmak istedim sizlerleolumunekankayizsmile

eşimin yepyeni bir pantolonu vardı arkası yağ lekesi gibi kocaman bir leke oldu ne olduğunu keşfedemedim..

yıkadım geçmedi..

bu konuyu okuduktan sonra aklıma bir fikir geldi..

hemen mutfağa koştum kaydirigubbakcemile4

bim'den aldığım güldal marka (mutfakta çok memnunum)yağ çözücünün üstünü okudum ve kumaşlarda da kullanılabileceği yazıyordu..

hemen pantolonu yatırdım kaydirigubbakcemile3

lekelerin üstüne püskürttüm bolca.

sonra elimle azcık çitiledim..

çok fazla beklemeden suya bastım pantolonu..

ben ütü yapana kadar suda durdu..

sonra astım..sempatiksalakcinni

az önce baktım leker puffffffffffffffffffff sositososito

hiçbişi kalmamış lekelerden..sositososito

sizin de böyle kurutemizlemeyi bekleyen eşyalarınız varsa deneyin derim :lepi:

arkadaşlar bu gün akşam 4' te eve gelir gelmez evi şöyle bir güzel süpürdüm. Fısfıslı şişeye koyduğum sirkeli sulu karışımımla ve mikrofiber bezimle toz aldım. Bu karışımla mobilyalar hem daha geç tozlanıyor hemde parlıyor. Sonra bingonun kırmızı şişedeki deterjanı ile yerleri sildim. Yine aynı renk şişesinde yer alan yumuşatıcıyı suyla karıştırarak hazırladığım oda parfümümü bir güzel fıslattım. Bu şekilde koku daha kalıcı oldu. Sonra wc ve banyoyu çamaşır suyu ile bir güzel yıkadım ve yemeğimi yaptım. Yemekten sonra sabah serdiğim çamaşırları toplayıp katlayacağım. Bu günlük bu kadar yeter.

bu mutfak spreyleri gerçekten kumaşta da işe yarıyor ,kızım üstüne yemek dökmüştü ,dışarı çıkıcaktım acelem vardı çıkardığım gibi üzerinden kirli sepetine atmıştım ,çamaşır günü geldiğinde bi çıkardım küf olmuş 2 günde ,ne yapsam diye düşünürken mutfaktaki yağ sökücüyü biraz suyla karıştırıp t-shirtü bastım ,akşama baktım eser kalmamış ,deneyin derim .

slm topğinizi yeni gördüm bende çalışan bi bayanım şuan saat akşam 8 30 geliyo ve ben hala işteyim daha eve gidip yemek yicez ve yarın akşam için yemek yapıcam bende ev işini çok severim evimi hep toplu temiz tutmaya çalışıyorum ama çok geç gidiyoruz eve elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bende size çok kullanışlı çıkarandan Allah razı olsun dediğim bi ürün tavsiye edicem domestos kirece karşı siyah şişede tuvalet kireci için yazıyo ben herşeye kullanıyorum bizim sularımız çok kireçli ilk evlendiğim zaman klazöte dökmüştüm 3 parmak kalınlığında kireç çıktı nerdeyse tıkanıcakmış diyodumki niye bu kadar dar bu klozet bide bu ürünü duşakabinde ki kireç için kullandım sonuç hiç ovmama bile gerek kalmadan pırıl pırıl oldu okadar kireçliki sularımız cif banyo ve kremle ovuyodum yinede kalıyodu neyse bukadar yeter yarın yine yazarım

kızlar günaydın
bu sıvı matik deterjan omo matikten dia da 9.90 liraya aldım
ilgilenenlere duyrulur

slm topğinizi yeni gördüm bende çalışan bi bayanım şuan saat akşam 8 30 geliyo ve ben hala işteyim daha eve gidip yemek yicez ve yarın akşam için yemek yapıcam bende ev işini çok severim evimi hep toplu temiz tutmaya çalışıyorum ama çok geç gidiyoruz eve elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bende size çok kullanışlı çıkarandan Allah razı olsun dediğim bi ürün tavsiye edicem domestos kirece karşı siyah şişede tuvalet kireci için yazıyo ben herşeye kullanıyorum bizim sularımız çok kireçli ilk evlendiğim zaman klazöte dökmüştüm 3 parmak kalınlığında kireç çıktı nerdeyse tıkanıcakmış diyodumki niye bu kadar dar bu klozet bide bu ürünü duşakabinde ki kireç için kullandım sonuç hiç ovmama bile gerek kalmadan pırıl pırıl oldu okadar kireçliki sularımız cif banyo ve kremle ovuyodum yinede kalıyodu neyse bukadar yeter yarın yine yazarım
bi deneyeceğim canım saolasın. eve geç gitmek gerçekten çok zor.:gitme:
kızlar günaydın
bu sıvı matik deterjan omo matikten dia da 9.90 liraya aldım
ilgilenenlere duyrulur
günaydın. ucuzmu gerçekten. daha önce kullandın mı memnunmusun.

bi deneyeceğim canım saolasın. eve geç gitmek gerçekten çok zor.:gitme:

günaydın. ucuzmu gerçekten. daha önce kullandın mı memnunmusun.

daha önce kullanmadım. ama merak ediyodum. indirimli üründü ben de görünce kaçırmadım aldım. hafta sonu kullancam şu an çamaşır yok. ama çok güzel kokuyo ve jel kıvamında

o bahsettiğim her temizlikde kullanılan aspirinli spreyin tam adı nilem fil dişi aspirin

günaydın hanımlar şu siyahlarda kalan deterjan lekelerinden illallah dedim artık sıvı deterjan alıcam hangisini tavsiye dersiniz

günaydın hanımlar şu siyahlarda kalan deterjan lekelerinden illallah dedim artık sıvı deterjan alıcam hangisini tavsiye dersiniz

aynı dert bende de vardı. pervol ya da woit mi neydi onlar ii ben pervol kullanıyorum bi de makineyi sıkıştıkış doldurmmamak gerekç pervol siyahlar için olan harika yumaşıtıcıya da gerek kalmıyo. için rahat şekilde kullabilirsin. bim de woit var o da ucuz ve gayet iyi

Anwayin ürünlerini kullanan varmı.Bu asprini deniyim bi bulabilirsem

Amwayın bir ürünü var, allah razı olsun dedirten cinsten. eşim askerdeyken kayınvalidemler benim yanımda kaldı. saolsun çok temiz değildir. ocağımın arkasındaki fayanslar yağdan geçilmiyor. ama siliyorum siliyorum yok. cifliyorum yok. arkadaş satıyor dediki fırın temizliyicisi var onu vereyim sana. aldım fırçası var sürüyosun yarım saat bekle çok ovalamaya gerek kalmadan hooop hepsi gitti.:1shok: şok oldum. işte şu: şidettle tavsiye ederim.

amway-firin-jel-temizleyici-500ml-mb39209_543194_r1.jpg

Amwayın bir ürünü var, allah razı olsun dedirten cinsten. eşim askerdeyken kayınvalidemler benim yanımda kaldı. saolsun çok temiz değildir. ocağımın arkasındaki fayanslar yağdan geçilmiyor. ama siliyorum siliyorum yok. cifliyorum yok. arkadaş satıyor dediki fırın temizliyicisi var onu vereyim sana. aldım fırçası var sürüyosun yarım saat bekle çok ovalamaya gerek kalmadan hooop hepsi gitti.:1shok: şok oldum. işte şu: şidettle tavsiye ederim.

amway-firin-jel-temizleyici-500ml-mb39209_543194_r1.jpg

Bende yüzey temizleyicisiyle,leke çıkarıcısını kullanıyorum.Bunu denememiştim ama.Çocuk geçen tv sehpasına tv ye her tarafa yemek püskürtmüş.akşam ben gelene kadarda kurumuş onlar.Cifle baktım çıkmadı.Yüzey temizleyicisiyle yaptım pırıl pırıl yaptı.Şimdi fıs fıs sıkıyorum.Bende çok memnunum

tşkler kızlar hemen alıp denicem bugün anway de kullanmak istiorum ama etrafd satanda yokki:(

aynı dert bende de vardı. pervol ya da woit mi neydi onlar ii ben pervol kullanıyorum bi de makineyi sıkıştıkış doldurmmamak gerekç pervol siyahlar için olan harika yumaşıtıcıya da gerek kalmıyo. için rahat şekilde kullabilirsin. bim de woit var o da ucuz ve gayet iyi

evet makina çok kalabalık olunca da oluyor. eşimle hep bu yüzden kavga ediyoruz:bbo:

Back
X