pratik ev hanımları kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

titiz misinizdir?

• Ankete Katılan
    293
tr lelli bebek giysilerindeki elma ve demir lekesinede ii gelirmi bu kir çöz
ha bu arada kir çöz şu pembe şişedeki dimi

bende fayans aralarına çok dikkat ederim takıntı sanırım:)))illa beyaz olcak,bende çamaşır suyu döküyorum bir tane diş fırçası var bu işler için onunla iyice aralarına sürüyorum bekliyorum bezle siliyorum tertemiz oluyor..

ecrincim porçözde ii oluo fayans aralarına döküyorum bekliorum sonra duruluorum misss :)

Balkonuma musluk çektirdik geçen gün.Ohh bana gün doğdu.kaydirigubbakcemile2Dün akşam işten gelir gelmez halılarla birlikte attım kendimi balkona.Bi güzel köpük köpük yıkadım.Sularlada oynayarak tabii.Miscecik oldu.Bugünde kurur zaten.Eşimde ne bu akşam akşam halı yıkıyosun diyor.Ama napim yıkayasım var.Hele halı şampuanı kullandım.Ay hem yumuşak hemde tertemiz yaptı.Tavsiye ederim kızlar.ıyi temizliklerrr :))

slm, az önce öbür topiğe de yazdım, buraya da kopyalıyom, çünkü beni acayip rahatlattı, gelen misafirim amway satıyordu, çocukların kiraz, kakao, dondurma, meyva, vs. lekeli kıyafetlerini kıyafet temizleyicili suyun içine batırıp, biraz bekleyip çıkardık, hiçbir şey kalmadı, aynı karışımdan hazırlayıp kaşık çatalları koyduk, yeni gibi oldular, kalan suyla da çaydanlıkları, tezgahı, evyeyi, lavoboları temizledik, birazını tuvaletlere döktük, her yer parladı, kalan suyu bir de çiçeklere döktük, üstelik ne boğazım yandı, ne de kokudan rahatsız oldum, ellerim de yumuşacık oldu, fırın temizleyicisini ocağın arkasındaki fayanslara sürüp bekledik, bütün yağlar çözülüp aktı, derz araları tertemiz oldu, büyülendim, bilen biliyordur ama yine de paylaşmak istedim, büyük kolaylık, hemen aldım ikisinden de, duyurulur...

merhaba kızlar
yeni keşfettim
süper bir topik olmuş
çalışan bir bayan olarak buradaki deneyimlerden yararlanacağım

tr lelli bebek giysilerindeki elma ve demir lekesinede ii gelirmi bu kir çöz
ha bu arada kir çöz şu pembe şişedeki dimi

Cnm evet pembe şişedeki
şekerli çay, yağ gibi lekeleri çıkarıyor ama elma vs gibi denemedim..
Dene canım çamaşıra asla zarar vermiyor..
üstüne dök beklek öyle at makinaya yıka..
ben tüllerimde, koltuklarımı silerken, halılarımı silerken mutlaka kullanırım evimden eksik etmem..

harika bi konu başlığı olmuş burası.. mutfak pencerem jaluzi varmı paratik temizleme önerisi olan acaba. tek tek araları bezle silmek çok zaman alıyo üstelikte tam temiz olmuyo..

Selam..
Asmalar çok güzel..
Yaprak topladım sarmalık..
Buzluğumda yer yoktu önce bi sıcak suya sokuy poşetliyip buzluğuma koyuyordum..
Vişneydi bezelyeydi derken buzluğum doldu..
Asmalarım oratada kaldı..
Üst üste koydum rulo yapıp sardım
bir pet şişeye kola şişesi vs olabilir bu ruloları içine doldurdum kaldırdım
Böyle 1-2 sene duruyormuş..
Kesicem sıcak suya sokup çıkarıp sarıcam yapraklarımı..
Paylaşmak istedim..

pratik hatunlar nerelerdesiniz bana bi akıl verin ALLAH AŞKINA :uhm: derdim yatak çarşafları. lastikli olmayan çarşafları kullanırken ne yaparsam yapayım kenarlardan çıkıp duruyorlar ve ben buna sinir oluyorumlmaz: sürekli de lastikli çarşaf kullanmak istemiyorum. varsa bu konu da bir önerisi olan bekliyorum.:hulya:

ay canım her sabah bende yatağın altına sokuşturmaktan çarşafı bir hal oluyorum
lastikli çarşaflar biraz daha iyi....

ben sadece lastiksiz çarşafın altına havlu lastikli çarşaf takıyorum, o kaymayı engelliyor, başka bir şey gelmiyor aklıma...

Bendeeeeeeee

selam.. :) bi deterjancı dukkanı sahibi olarak size şiddetle aspirini oneririm..bu urunu denemenizde fayda var..müthiş bişey.. pvcde halıda , koltukda , yaka kirlerinde , yağda,makinede ( 1 kapak ) özellikle duvarlarda..anlayacagınız heryerde kullanabilirsiniz..ama piyasada cok teklidi cıktı.. orjinali RAİD ASPİRİN Kırmızı şişesi var.. piyasada nilem asprin , aspirix , aspirins gibi markalar türedi.. okundugu gibi yazilan ASPİRİN i bir tek RAİD uretiyor.. digerleri harflerin yerlerini degistirerek taklit ettiler...genel temizlik urunu..mutlaka deneyin derim ben.. arama motorlarına raid aspirin diye yazınca cıkıyor hatta

Çarşafların 4 kenarına düğüm atın
Lastikli çarşaf formu alıyor
Ben öyle yapıyorum

Raid aspirin temizlik ürünü Çamaşırlarda, Gömlek, Yaka ve Kol Kirlerinde, Halı, Koltuk Döşeme, Perde ve Tülde, PVC ve Camlarda, Mutfak, Banyo Araç ve Gereçlerinde Yıkanan ve Silinen Temizliklerde Araç İçi Döşeme ve Koltuklarda kısacası her yerde Kullanılabiliyor..istiyen olursa yardimci olabilirim piyasada çok muadili var özellikle istanbulda ama yerel marketle en çok satılan Raid aspirin temizlik maddesi , ortak çözüm diyede geçiyor adı.Altından kalkamayacağı bi iş yok en buyuk yardımcımız oldu.. çok taklidi var.kırmızı şişe olmasına dikkat edin..aspirins asprine asprn gibi markalarda türedi.." Raid ASPİRİN " yazmasina dikkat edin..kendi temizlikçi dukkanımdada çok iyi satıyorum:)

ben lastikli olmayan çarşafların 4 köşesini de dikip köşe yaptım kılıf gibi geçiriyorum yatağa köşeleri sabitlenince kaymıyo

çengel iğne geldi aklıma çarşafa valla hiç denemdim ama büyükçengel iğneyle tuttursak acaba..
Bende lastikli kullanıyorum normalde çarçafımı üzerine serip kenarlarını sıkıştıranlardanım alttaki havlu olduğundan pek kaymıyor..
Ama şu fikri bende deniyim
Çengel iğne..

birde geçenlerde eşofmanına yağ döktüm bildiğiniz sıvıyağ..
yukardan aşşa yağ içine..
kirçöz halleder dedimm ama yok hafif lekeler kaldı..
bulaşık deterjanı bildiğiniz priller..
ıslattım prille köpürttüm..
biraz bekletiim sonra makineye attım yağdan eser yok..
aklınızda bulunsun şekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…