- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.222
- 29
Ay tarife o zencileri koyma sakın çokoPratik zekamla bu işi çözeceğim profil mesajlarında kullandığım mantıktan yürürsem tamamdır bu iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay tarife o zencileri koyma sakın çokoPratik zekamla bu işi çözeceğim profil mesajlarında kullandığım mantıktan yürürsem tamamdır bu iş
Peki öyle olsunE Elif_Eylul cıs sen başka zamanı bekle
Yaparsın bu ara az mesaj yaz kurabiye ye odaklanPratik zekamla bu işi çözeceğim profil mesajlarında kullandığım mantıktan yürürsem tamamdır bu iş
Kız gel tencere takımı diyorum bak Güral diyorum kocamın ismi bile bu kadar güzel değil
Allah seni napsın kız lafa bakKız gel tencere takımı diyorum bak Güral diyorum kocamın ismi bile bu kadar güzel değil
Umarım şekercimÇıkmaz inşallah
Kız proluk isteyen varsa önce onlar kazansın ben az çaba sarf edeyim proluk vermiyorlar herhalde ama dimiDişli rakispin sen. Nerde görsem tanırım
Aldım bir tane işte kısmet artık ayın sonuna kadar zamanım varNe aldin acep
Ay ben onu sunmaz miyim sen ne diyorsun ya hiçte sunumdan anlamam bak sen beni gör baakk
Eki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Öncelikle zevkli seçimleri için canım Nevreste ve @Lisabella ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, @Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.
Çok mutlu oldum
İşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Bu güzel seçimleri için Nevreste @Lisabella ve @Kazen e çok teşekkür ediyorum
Özenle kullanacağım Eki Görüntüle 2223405 Eki Görüntüle 2223406
Bak hediyelerimeEki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine
Ve ihtiyacım olan bir hediye ile karşılaştım.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum @Lisabella ve Nevreste
Deseni ve renkleri çok hoş, eşimle bayıldık
Yap kurabiyeyi ver bebenin eline foto cekAldım bir tane işte kısmet artık ayın sonuna kadar zamanım var
Neresi zor geldi:)Açıklamayı şöyle bi okudum da ben sadece yapmayı biliyorum diğer kısımlar bana göre değil
Kocamın seti olsa almam gural alınir ama çok güzel kaç yıldır evliyim bütün takım dağıldı hem fiziksel hem tencere tabak olarak. Beraber bulalım mi sana yapar misinAllah seni napsın kız lafa bak
VeriyorlarKız proluk isteyen varsa önce onlar kazansın ben az çaba sarf edeyim proluk vermiyorlar herhalde ama dimi
KurabiyeGeldim neki
Hadi insallah sekercigimUmarım şekercim
Oda olur öyle yaparımYap kurabiyeyi ver bebenin eline foto cek
gecti o bebeliler gectiYap kurabiyeyi ver bebenin eline foto cek
Pro olmayan birinci olursa veriliyor tabiki :) bende senle aynı fikirdeyim açıkçası. Yeni geldin ve ilk yarışman. Hemen kazanmak olmaz. Herkes sen gibi değilKız proluk isteyen varsa önce onlar kazansın ben az çaba sarf edeyim proluk vermiyorlar herhalde ama dimi
Ayy onlar alsın kız ne bileyim ..Veriyorlar