Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiPratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri
İlk hafta:)Pınar Labneli Favori Ramazan Tarifleri İçine yoğurt konan tariflere pınar labne yakışıyor.Bu şekil bir ana yemek düşünün ve yarın konu açılınca kapımı çalın:)Siiz bekliyorum:) böyle demiş nevos ablacım
iyidir bebişim senden ne haber Evet pek vaktim yok Çayımı yudumlarken bir bakayım neler oluyor dedim Kaç gündür gizli gizli takipteyim sonuç ne olacak diye meraklandım epey Sen nasılsın canım Kukrime alışmıştım ben
iyidir bebişim senden ne haber Evet pek vaktim yok Çayımı yudumlarken bir bakayım neler oluyor dedim Kaç gündür gizli gizli takipteyim sonuç ne olacak diye meraklandım epey Sen nasılsın canım Kukrime alışmıştım ben
Bende iyiyim canım çocuklarla telaşlar aynı Bende fazla kalamiyorum şimdi ders bugün geç başlayacak ondan kahve keyfi yapiuorum bende çocuklar uyurken bakinayim dedim Evet değiştirecem ya süresi dolsun yine kukrim olacam bende alışamadım
Bende iyiyim canım çocuklarla telaşlar aynı Bende fazla kalamiyorum şimdi ders bugün geç başlayacak ondan kahve keyfi yapiuorum bende çocuklar uyurken bakinayim dedim Evet değiştirecem ya süresi dolsun yine kukrim olacam bende alışamadım
aynen valla aynı durumdayız Çocukları okula bıraktım bende Doğru düzgün çay içmeye bile vaktim olmuyor onlar evdeyken Çay içmek lüks benim için Hele kahveee aman yarabbim