- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.761
bunlarda normal gebelik testim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlarrrr benim adetime 7 gü varken test yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ertesi günü testi tekrarladım tekrar aynı şey oldu ikinci çizgi siliktiii şimii bu durumda ben neyim?:)))
Merhaba hanımlar, bu da benim bugün yaptığım testim ovulasyonda sonra 18. gün yani Bat' tan sonra 4. günve hala böyle silik.
Kizlar agustos ayin 24-27-30 tarihlerinde yaptigim testler ovudan sonra 20. Gun 3. Test yeterince koyumu sizce????
ovu testi ile gebelik varmi diye baktim ve sonuc
bilginiz olsun ovu testide gebelik gosteriyo
canım bu ovulasyon testinide gebelik testi olarak uygularkende yini sabah ilk idrarla mı yapılıyor
evet ben ole yaptim guzelimmm
ovu testi ile gebelik varmi diye baktim ve sonuc
bilginiz olsun ovu testide gebelik gosteriyo
hamileliğin hayırlı olsun arkadaşım. sana bir sorum olacak.hamilelik testini de ovulasyon testini de koymuşsun ikisi de silik çıkmış ve hamilesin ne güzel. peki bu testleri adetten önce mi yoksa adet tarihin geçince mi yaptın? özellikle ovulasyonu soruyorum..
Cnm 5 gun gecti adeti 23 gunde bur adet oluyordum
Tam 28. Gun ovuda silik cikti test
Adetten 8 gun sonra iki cizgide koyuydu gebelik testinde
teşekkür ederim canım. ya ben de bugün ovulasyon testiyle bir deneme yapayım dedim de:) benim de ikinci çizgi senin testindeki gibi silik çıktı. ama benim adetime daha 6 gün var,şimdiden belli olur mu acaba? çok ümitlenmek de istemiyorum ama yine de merak ediyorum, zaman geçmek bilmiyooorr
Benim de adetime 4 gün var silik çıktı. Acaba umutlansam mı bilmiyorum,sizce erken mi?
silik çıkınca kolay kolay yanlış çıkmıyo tatlım büyük ihtimal hamilesin :) 4 gün kala yaptığımda negatif çıkmıştı benim :)
Ins hamilesindir adetini bekle derimBenim de adetime 4 gün var silik çıktı. Acaba umutlansam mı bilmiyorum,sizce erken mi?
Ins hamilesindir adetini bekle derim