- 14 Nisan 2009
- 1.337
- 4
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.701
yarın sabah bi daha test yap canım
Öyle yapacagım canim ama sanki adet olacağım. Yogun bir ağrı var . Kasıklarımda ve rahmimde. Hadi hayirlisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın sabah bi daha test yap canım
Öyle yapacagım canim ama sanki adet olacağım. Yogun bir ağrı var . Kasıklarımda ve rahmimde. Hadi hayirlisi.
kasık ağrına kanma benimde bir haftadır ağrıyordu hep olcam dedimki halada var 7 gün geçti ve dünkü kan testinde hamile olduğumu öğrendim ağrı olur ümitsizliğe kapılma gebelik testinde eğer çok yeniyse ikinci çizgi silikde çıkabiliyor benim öyle oldu
Merhaba kizlar bu sabah başka testle yaptım. Saniyeler icinde belirgin bir ikinci çizgi cikti. Netten algım laboquick marka test hatalı imiş. Hamilerim.
Sakın laboquick. Marka test almayın hep hatalı sonuc verdi.
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin.darısıda benim gibi bekleyen herkese.evet canım haklısın bu markanın testleri bencede hatalı. ben geçen ay silik çizgi gördüm sonra regl oldum bu ayda adetime 1hafta kala her sabah yaptım 2 tane çok silik 1 tane bayağı belirgin silik ve son 2 test negatif hiç bişey anlamadım yani.batım 4 temmuz başkada test yapmadım bekliyorum ama bütün adet belirtilerim mevcut yani olumsuz yine
arkadaşlar mrb ben haziranın 6sında adet oldum ve klomen kullandım ayın 18inde çatlatma ignesi vuruldum adetimi ben bugün beklerken pazar ve pazartesi kahverengi leke geldi bugün dayanamayıp test yaptım 2. cizgi silik cıktı 2.testide de yaptım oda aynı şekiilde şimde ben hamilemiyim cvp yazarsanız çok sevinirim.
Tatlim benimde dün sabah laboquick ile önce test yaptım. İkinci çizgi beyaz cikti ilk koyü yani hatalı. Ve. İki tane testte cok hafif ince ikinci çizgi vardı ama coooook zor görülüyordu. Ve taşıte cok fazla idrar damlamı gerekiyordu. Son denediğim başka markada daha 1 er damla damlatir damlatmaz saniyeler icinde ikinci çizgi cikti. Bence sende hamile olabilirsin. Benim hala ağrım var adet ağrısı gibi.insallah hamilesindir canım. Senden guzel haberler bekliyorum.
cnm yerlesme kanamsi olabilir cunku 10 gun uzerine takabul ediyor ve su anda yeni 15 gunluk oldugu icin silkik cikmis henuz erken 10 gun gecsin yada kan testi ver o zaman kesinlesir gebeligin hayirli olsun cnm
cicili özel mesaj yazmışsın ama ben yeni üye olduğum için 100 mesajdan sonra ancak yazabiliyormuşum adetim 9 gün geçti hep düzenli gitti hiç geçme olmamıştı regl zamanına yakın tatlı çok yerdim şimdi tatlının yüzüne bakmıyorum tuzlu yiyorum midem ağzımda gibi yemek yiyecek halim yok uykum çok var sürekli esniyorum anlamadım gitti
kan testi yaptırıcam artık ama cumartesi yaptırabilirim çünkü çalışıyorum eşime bile söylemedim henüz bebeğim varsa ona süpriz yapmak istiyorum
ovu testi ile yapilan gebelik testim kizlar yarin normal gebelik testi ile yapicam bakalim ovuylada gebelik kesinlestiriliyormu
canım bu ovulasyon testimi yoksa gebelikmi.ovulasyon testi ise benim battan bir gün önce bundan daha koyuydu fakat ben regl oldum.inşallah sen hamilesindir.
kızlar adetime 5 gün var gebelık testi yaptım bi bakar mısınız?
Bu test pozitive benziyor canim.Sen kan testi yaptirdin mi,hamile misin ?