- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.661
Hanimlar merhaba,
Forumu bir suredir takip ediyorum ama yazmak yeni kismet oluyor. Oncelikle buradaki enerji, herkesin birbirine olan safligi ve sabri o kadar etkileyici ki. İnsanin yakini bazen bu kadar ilgilenmio desem yeridir :)
Benim durumum su; Satim 17 mayisti ve yumurtlamamdan birkac gun sonra yumurtalik ve kasik agrilarim, bel agrilarim oldu. Bir farklilik hissettim agrilarimda ve kendimde. Neyse pztesi gunu bir test yaptim ve once negatif cikti, uyuz oldum attim bi kenara ama 2-3 saat sonra bir silik cizgi cikmis. Ama yarim saatten sonraki sonuc gecersizdir diyerek umitlenmedim. Ha tabi yine de icimden bi ses hamilesin demeye devam etti :) Bugun bir test daha yaptim ilk dakikasinda silik bir ucuk pembe cizgi cikti. biliyorum kan testi sart ama sizce durumum nedir?
merhaalar.... dün yumurtlamanın 9. günüydü herhangi bir saatte test yaptım tabi tek çizgi malumunuz...
bu sabah ilk idrarla tekrar test yaptım bu arada bat 18 haz. belirteyim ilk anda yine bişey yok şimdi silik bir çizgi çıktı ama ben bunu geçen ayda yaşamıştım muhtemelen testin kendi yerinin çizgisi diye düşünüyorum çünkü arkadaşım adetine 5 gün kala yapmıştı testi hemen 2. çizgi çıkmıştı.benim durum böyle arkadaşım
ama sana gelince arkadaşım ilk anda çıkan teste inanırım büyük ölçüde muhtemelen pozitiftir bakalım hayırlısı inşallah