- 27 Ocak 2012
- 22
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.641
tskkur ederım kızlar.Rabbim isteyen herkese versin.bakarsiniz hepimiz ayni zamanda dogururuz:)bu arada ben istanbuldan banu 41 yasindayim.19 yasinda bi kizim var bu ikinci olucak kismetse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba.adet tarihim bugün.fakat ben 5 gündür üst üste gebelik testi yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor.bugünde yaptım yine silik çıktı.kasıklarım da batma ve ağrılar var 1 haftadır.sizce hamile miyim?
Kizlar,testte ilk gun pozitiv (bir at slik)ertesi gun negativ,ertesi gun pozitiv(cok slik) cikmasi hamilelik midir acaba ???
Merhaba,
bende aynen senin gibiyim. Tüp bebek transferinin 6.günü (çok silik 2.çizgi) 7. günü idrar testi negatif, 8.günü gölge gibi (2.ci cizgi gölge gibi silik hamilelik varmıdır acaba
Arkadaşlar tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Merhaba,
bende aynen senin gibiyim. Tüp bebek transferinin 6.günü (çok silik 2.çizgi) 7. günü idrar testi negatif, 8.günü gölge gibi (2.ci cizgi gölge gibi silik hamilelik varmıdır acaba
Arkadaşlar tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız?
saatler sonra silik çizgiyi dikkate alma tatlımm ilk beş dakkayı dikkate almalısın inşallahh hamişsindirSaatler sonra gölge gibi silik çizgi yardım arkadaşlar
saatler sonra silik çizgiyi dikkate alma tatlımm ilk beş dakkayı dikkate almalısın inşallahh hamişsindir
kızlar yardımınıza ihtiyacım var adetim 4 gün gecikti dün akşam saat 21:30 da idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. testi kenara koydum. ertesi gün bir baktım ikinci çizgi çıkmış silik pembe ama basbaya çıkmış. bunca saat sonra çıkar mı hamilelik varsa.ve benim adetime öyle 4-5 gün falan yok adet günüm geçti bugün 35. günümdeyim normalde 29-30 günde bir adet görürürüm hiç şaşmaz.
bende dün akşam yaptım tek çizgi vardı.sabah kalktım baktım ikinci çizgi silik çıkmıştı.
kızlar yardımınıza ihtiyacım var adetim 4 gün gecikti dün akşam saat 21:30 da idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. testi kenara koydum. ertesi gün bir baktım ikinci çizgi çıkmış silik pembe ama basbaya çıkmış. bunca saat sonra çıkar mı hamilelik varsa.ve benim adetime öyle 4-5 gün falan yok adet günüm geçti bugün 35. günümdeyim normalde 29-30 günde bir adet görürürüm hiç şaşmaz.
hamılesın bence hem de yuzde 90