- 2 Ocak 2011
- 235
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba,
dün olmam gereken adet günümdü ve ben de test yaptım.sonuç altta yorumlarınız nedir acaba?
Eki Görüntüle 377813
işte benimkide senin dediğin gibi beyaz çizgi neyse 3 4 gun sonra bir daha deniycem seninki beyazdan sonra pembeleşmeyemi basladı
evet, beyazdı sonradan pembeleşti, bugün kan tahlil de yaptırdım hamileyim, inş sen de aynı durumu yaşarsın :)
merhaba,
dün olmam gereken adet günümdü ve ben de test yaptım.sonuç altta yorumlarınız nedir acaba?
Eki Görüntüle 377813
kan testi için biraz daha beklemem gerekir mi?
Eki Görüntüle 377873
canım benimde 26sında olma gerekti bende 27 yaptım bu çıktı herkes hamilesin dedi benim ilk defa başıma böyle geliyorrr bende bugün hemen kan verdimm ana sağlıkda cuma çıkıcakmışşşş
bende hamişim ama kanda görmeden inanamıyommm
teşekkür ederim cevap için,hayırlısı olsun bebeğin:)
evet, beyazdı sonradan pembeleşti, bugün kan tahlil de yaptırdım hamileyim, inş sen de aynı durumu yaşarsın :)
Eki Görüntüle 383330
Kızlar adetime 4 gün kala yaptım bu testi, çizgi çıkması gereken yerden daha sağda, idrarı damlatır damlatmaz çıktı, sonra kayoldu, tekrar çıktı felan. Test yanlışmı sizce? Yada nedir fikirlerinizz Yardımcı olan herkese tşk. şimdidennn
bence testi tekrarla canım ama hemen değil bikaç gün bekle derim kesin sonuç için
tamam canımmm az öncede senin konunu okuyordummm adet oldunmu?