- 26 Kasım 2008
- 6.833
- 86
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bayanlar
bişey sormak istiyorum
son adetim 31 ocaktı ve hiç korunmadık
ben dayanamayıp 20 gün önce test yapmıştım ve tabiki negatif çıktı
dün gece yine idrar testini yaptım ve pozitif çıktı, azcık siliik olmakla beraber belirgin bi çizgi vardı ve havalara uçtuk doğal olarak
ama bu sabah adet olmuşum
hem de tam günümde
bu ne anlama geliyor ya hamile değil miyim?
canım acilen bir doktora gidip kan testi yaptır kanama ya da düşük tehlikesi olabilir regl sandığın şey
kan testinde çıkar hamile olup olmadığın
az önce gittimm, ultrasonda hiçbişey çıkmadı ((
evde tekrar idrar testi yaptım bu sefer de negatif çıktı ne oluyo ya anlamıyorum
kan tahlili sonucunu bekliyorum sabırsızlıkla
Eki Görüntüle 357912
bu da benim adetimin gecikmesinin 2.ve 4.günündeki test 2 side aynı pozitif çıktı şu an gecikmenin 4.günündeyim ama hafif bir k.rengi akıntım oldu acaba nedir?
Eki Görüntüle 357912
Bu da benim adetimin gecikmesinin 2.ve 4.günündeki test 2 side aynı pozitif çıktı şu an gecikmenin 4.günündeyim ama hafif bir k.rengi akıntım oldu acaba nedir?
Panik yapmaya gerek yok dusuk tehlikesi kahverengi lekelenmeyle olmaz bildigimiz kan renginde gelirse taze kan gelirse yani simdii annesi icini ferah tut melegin sana tutunmaya calisiyor ve bida basardiginin kaniti anne ben yetlestim artık diyor cok zor bir donem seni bekliyor bulantilar basta olmak uzere umarım bulantı yaşamayan sansli annelerden olursun simdiden bol şans:))
hayır kahverengı leke de bir sorun işaretidir ...
sizin bahsettıgınız kanama direk acile gidilmesi gereken bi kanamadır o an bebek düşüyor olabilir
ve zaten o taze kan leke leke değil haldırt die akıcı bi şekılde gelir ki o durumda herkes acile koşar zaten
fakat kahverengı kanamalarda düşük sinyali verir ve kese etrafında kandan şüphelendirir lütfen
yaşadık da biliyoruz.
evet ben de size katılıyorum.hamilelikte böyle akıntılar normal değil.benim de kahverengi akıntım geliyordu sebebi boş gebelik olmasıymış.
belki de hic akinti olmamasi da normal degil. ne akintim vardi ne kanamam..meger benim de bos gebelikmis...
meraba kızlar bişey sorucam benim adetim 2 hafta kadar gecikti şuan tüm adet belirtilerim var ama bi türlü olamıyorum hamile olacağımı pek sanmıyodum çünkü eşimle korunmuştuk.bugün idrar testi yaptm negatifti ama 1.5 saat sonra baktığımda belli belirsiz çoook silik çizgi vardı ama 1-2 dk içinde kayboldu.sizce bu ne demek?
canim ben gecen ay negatifti ve yaptigim testlerin hepsi bikac saat sonra 2. Bir cizgi olusturmustu idrar testleri 10 dk sonra okunmaz. Bunu en iyi anlamanin puf noktasi ise cizginin pembe olmasi evoparation line diye bisey var eger gordugun cizgi o ise (negatif) rengi gri oluyor pozitif te silikte olsa cizgi pembe oluyor. Bazi testler de cizgiler mavi onu ayrimak biraz guc tabi:)
merhaba benimde bugün yaptığım üç idrar testide pozitifti ama kanda negatif oldu içinizde bunu yaşayan varmı? Yardımcı olurmusunuz