- 27 Ocak 2012
- 15
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.481
ayyyyyyyy cok duygulandımm allah bize de nasip etsin çift çizgiyi görmeyi tümm iyi dileklerimi gönderiyorum yeni annelere =))) umarım ben de koyarım bu resimlerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bat 4 subat.dun tek damla bi kan geldi ve gitti.bugun test yaptim cift cizgi cikti.ara ara sanci oluyo.simdi hamile miyim degil miyim anlamadim bana bisiy ler der misiniz bilginiz varsa?
Cevap icin tesekkur ederim canim.insallah kimyasal falan degildir.belki ustune gormedir yasadigim.bakalim bekleyelim biraz daha hayirli sonuclar cikar insallah hepimize :)cnm bnmm insallah yerlesme kanamsindir merak etme bekle bakalim kimyasal da olabiliyor test potitif cikiyor ardindan hopp kanama oda kimysal olduguna isaret iste sabir bekleyecegiz bnm batim 22 ocakti 20sinde pemebe akinti geldi 3 gun 23ocakta hic birsey gelmedi 24 25 ocakta damla damla kan geldi ve simdiye kadar ses seda yok nerdeyse 8 gun oldu haftaya randevu aldim gecen hafta test yapmistim cikmamisti gec dollenmeden suphe ediyorum bakalim hakkimizda hayirli olan olsun cnmmm
normalde adet tarihim 30 ocaktı.bugün 10 tane test yaptım hepsi ikinci cizgi silik....kan testini yaptırayım dimi yarın...kasıklarımda batma var.gece bile uyandırıyor beni Eki Görüntüle 338662
Eki Görüntüle 335240
Eki Görüntüle 335241
Eki Görüntüle 335242
ilk iki test kaybettigim gebelikteki gebelik testi
ikinci ve ucuncu kaybettigim gebelikteki test ve kimyasal gebelik testi cnm
selam arkadaşlar, normalde bir iki gün içinde regl olmam gerekiyor . dün test yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm , bugün aynı marka testle tekrar yaptım ama bugün hiçbir şey çıkmadı bu durumla karşılaşan oldu mu daha önce ? çok moralim bozuldu dün az da olsa heveslenmiştim ama bugün böyle çıkması beni üzdü ... fikri olan varsa yardımcı olursanız sevinirim..
kızlar hamilelikte mide bulantısı ne zaman başlıyor
sen almanyada misin canim???
6.haftadan sonra cnmmmm