- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.361
bişey görebilen var mıEki Görüntüle 292074
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet görünüyor inşallah yanıltmaz ama pozitif bu..
sağlıkla Rabbim kucaklatsın İNŞALLAHHHHHHHHHH
Cepten girdihim halde net goruluyor ins hamilesin
Hayirli olsun guzelim Allahim tamamina etdirsin insçağlaaslı çok teşekkür ederimmm evet doğru bildin hamileymişim değerim 56 çıktı....ama ben tüp bebek hamilesiyim o yüzden tedirginliğim 9 ay devam edecek sanırım...allahım şükürler olsun bugunudegösterdin
Hayirli olsun guzelim Allahim tamamina etdirsin ins
çağlaaslı çok teşekkür ederimmm evet doğru bildin hamileymişim değerim 56 çıktı....ama ben tüp bebek hamilesiyim o yüzden tedirginliğim 9 ay devam edecek sanırım...allahım şükürler olsun bugunudegösterdin
merhaba genelde 2. çizgi silikte olsa hamilesiniz mesajı verilmek istenmiş bu konuda ama malesef öyle olmuyor( bende bu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi silik olarak gördüm forumdan bütün yorumları okudum ve umutlandım fakat akşama kalmadı adet oldum (((( yine hüsran....
az önce test yaptım negatif çıktı
Cnm bnm ya neden bole affffff Allahim bnm de 3 gun yaptim silik cikti sonrada adet oldumarkadaşlar yukarıda yaptıgım ılk test altındakıde bır gun sonra yapılan bır testtir.ılk once pozıtıf sonra negatıf cıktı ama yukarıdakı pozıtıfte ılk etap sılıktı sonra kıpkırmıszı oldu...ben de merak ediyorumEki Görüntüle 299805
Cnm bnm ya neden bole affffff Allahim bnm de 3 gun yaptim silik cikti sonrada adet oldum