- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.381
Eşinle halvet olduktan sonramı yaptın canım testi? İdrara sperm karışabiliyomuş ve buda silik olan 2. çizgiye neden oluyo...
Cnm yok ya buyuk ihtimal kimyasal gebelik gecirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinle halvet olduktan sonramı yaptın canım testi? İdrara sperm karışabiliyomuş ve buda silik olan 2. çizgiye neden oluyo...
Eki Görüntüle 300470 Eki Görüntüle 300468 Eki Görüntüle 300469 Eki Görüntüle 300471
slm kızlar bat 6 aralık.dün biraz pembe lekelenmem olunca sabah test yaptım...bu arada 4 resimde aynı test...
2. çizgi silikten daha koyu çıktı....
pozitif mi??????
inanamıyorum.eşim adetin gecikince netleşir test tam pozitif değil diyor.
öncelikle emeğin için çooook teşekkürler bi sürü test sonucunu bulup getirmişsin bize allah senden razı olsun...bende biraz önce test yaptım hemde 2 tane ikisindede ikinci çizgi açık renkte çıktı hamileyimmi sizce off çok heycanlıyım birileri bana hamilesin yada değilsin falan desin bişeyler duymaya ihtiyacım var
Eki Görüntüle 300470 Eki Görüntüle 300468 Eki Görüntüle 300469 Eki Görüntüle 300471
slm kızlar bat 6 aralık.dün biraz pembe lekelenmem olunca sabah test yaptım...bu arada 4 resimde aynı test...
2. çizgi silikten daha koyu çıktı....
pozitif mi??????
inanamıyorum.eşim adetin gecikince netleşir test tam pozitif değil diyor.
Eki Görüntüle 306378
ben de idrar sonucumu göndereyim dedim,en açık renkte benimki heralde,benim ilk hamileliğimde deaynı silik çizgi çıkmıştı.
selamm arkadaşlar.ben de bişey sorcam.ben vajiliyim 2-3 gündür karnım ağrıyor deyince eşim test aldı yaptım.bir çizgi çok net.diğeri de çok çok silik değil hafif pembe görünüyor.adetim düzenli ve adet olmama 4 gün var.ara sıra karnıma da ağrı giriyor.tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.sizce var mıdır bişey acele cevap bekliyorum ve olmasını çok istiyorum.hayırlısı olsun.allah isteyen herkese o iki çizgiyi nasip etsin...
bugün de gelmedi adetim,yarın kantesti yaptırcam bakalım ne çıkacak?
hadi hayırlsııı ama bence siz hamişsinizzzz...
kan testi yaptırdım canım 558 çıktı,hamileyimmmmm
süper bir haberrrr Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhhhhh
kan testi yaptırdım canım 558 çıktı,hamileyimmmmm