- 16 Ağustos 2011
- 180
- 1
- 45
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.321
son 3 aydır adet düzenim yok, eskiden 28 günde hastalanıyordum. Artık hiç belli olmuyor. Bir de duyduğuma göre kadının yumurtalıklarını ve rahmini güçlendiriyormuş. PKO nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son 3 aydır adet düzenim yok, eskiden 28 günde hastalanıyordum. Artık hiç belli olmuyor. Bir de duyduğuma göre kadının yumurtalıklarını ve rahmini güçlendiriyormuş. PKO nedir?
gelmeyen kandan ümit kesilmez
herzaman ümit vardır
sorman hata
tabiki negatif
Selam arkadaşlar,
Yine dayanamadım ve kan testi yaptırmaya hastaneye gittim öğlende. Test sonucunu biraz önce aldım.
52 çıkmış değerler. Sanırım hamişim kızlaaar
Merhaba bayanlar,cok arastırdım ama sabahtan berı soruma cevap bulamadım pazar(21 agustos) gunu adet olmam gerekıyodu ama olmadım bugun sabahkı ıdrarla saat 9:00 da test yaptım ve ıkıncı cızgı anında sılık cıktı öğlene dogru yaptıgım baska bır marka testte ıse tek cızgı cıktı hangısıne ınanmam gerekıyo sasırdım, oruclu oldugum ıcın belırtılerıde ayırt edemıyorum bazen üşüme gelıyo bazende ates basıyo mıde bulantım var ama dedgım gıbı oruclu oldugum ıcınmı hamıleleık ıcınmı bu belırtıler ayırt edemedım, tek takıldıgım nokto hangı test dogru tecrubelerınıze dayanarak sızlerden yardım rıca edıyorum....
sabah ilk idrarla yapılan test daha güvenlidir
tebrikler hamilesin sanırım
kan testine gitmeni tavsiye ederim
kızlar bi sorum olacak bende test yaptım adetim geçsinden 6 gün sonra hayalet gibi bir çizgi vardı ben inanamadım kaynanamada gösterdim oda gördü sonra 4 5 saat sonra çizgi kuruyunca kayboldu.10 gündürde progestan adet getirici içiyorum dün bitti hala gelen giden yok sizce?
ben 20 temmuzda nişanlımla birlikte oldum 25 temmuzda farlutal tablet kullandım ve 3 kutu böyle devam ettim sürekli idrar testi yaptım negatifti 15 ağustosta kan testi yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif 18 ağustosta ultrasona girdim yine bişey yok ve ben 23 ağustosta 3 gün kahverengi akıntı daha sonra 6 gün kanamam oldu ama bugün test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ayrıca göğüslerim çok şiş ve damarlar çıktı çok ağrıyorlar veyine kahverengi akıntı başladı sizce ne olabilir?? kötü bişey olmasından çok korkuyorum lütfennnn acillll bilgiii istiyoooruuum ((
tebrik ediyoum seni
değerin yükselmiş ne güzel
daha da yükselsin ve bebişin sıkıca tutunsun sana inşallah
tebrik ediyoum seni
değerin yükselmiş ne daha da yükselsin ve bebişin sıkıca tutunsun sana inşallah