- 23 Temmuz 2011
- 1.955
- 165
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.401
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanım... benim hikayem de sizlerin bir kısmız gibi.. 1 yıl 9 aylık evliyim.. uzun süredir korunmuyoruz.. 1 yıl üzerine bir boş gebelik geçirdim kürtaj oldum son doktorum bir süre ara verip denemeye devam etmemi söyledi.. birkaç ay denedik sonuç değişmeyince tekrar doktora göründüm, ve hepinizin tahmin edeceği üzre KLOMEN tedavisine başladık, iğnesiz.. 5 ay da onu kullandım, hiçbir değişiklik yok... artık bekleyişlerim eskisi gibi umutlu değil ne yazık ki bu ay son klomeni kullandım artık onu da istemiyorum...
genel olarak hikayem bu.. tek değişiklik ise; bundan 13 gün önce(08-12-2011) şiddetli, kasık ağrısı çekmem.. 1 hafta şiddetli kasık ağrısı çektikten sonra birgün öylesine doktora gittim, muayene etti, ben saf gibi hamile myim acaba diye düşünürken doktor bana sen daha yeni yumurtlamışsın dedi :)) hemen bu gece çalışın dedi :) töbe töbee :) doktorumuzu dinledik...
şimdi 17.12.2011 beklenen adet tarihimdi ama geçti.. heyecanlanmıyorum çünkü çok düzenli değildir zaten.. 32 güne kadar uzadığı olmuştur... hiçbir yerim ağrımıyor çok şükür, hastalık gibi bir durum da yok hamilelik gibi de... nasıl anlayacaksam sanki
şimdi sizden ricam bana biraz akıl ve tavsiye vermeniz, daha yeni olamma rağmen ne kadar çok şey istiyorum değil mi :) mazur görün lütfen :)
sizce ne yapmalıyım??
he bu arada geçen gün idrar testi yaptım tabii ki negatif çıktı...
genel olarak hikayem bu.. tek değişiklik ise; bundan 13 gün önce(08-12-2011) şiddetli, kasık ağrısı çekmem.. 1 hafta şiddetli kasık ağrısı çektikten sonra birgün öylesine doktora gittim, muayene etti, ben saf gibi hamile myim acaba diye düşünürken doktor bana sen daha yeni yumurtlamışsın dedi :)) hemen bu gece çalışın dedi :) töbe töbee :) doktorumuzu dinledik...
şimdi 17.12.2011 beklenen adet tarihimdi ama geçti.. heyecanlanmıyorum çünkü çok düzenli değildir zaten.. 32 güne kadar uzadığı olmuştur... hiçbir yerim ağrımıyor çok şükür, hastalık gibi bir durum da yok hamilelik gibi de... nasıl anlayacaksam sanki
şimdi sizden ricam bana biraz akıl ve tavsiye vermeniz, daha yeni olamma rağmen ne kadar çok şey istiyorum değil mi :) mazur görün lütfen :)
sizce ne yapmalıyım??
he bu arada geçen gün idrar testi yaptım tabii ki negatif çıktı...