- 13 Mayıs 2010
- 693
- 1
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
BEnde yarın regl olacağım.Bakalım hayırlısı olsun.Bu ay çok beklenti içerine girmedim sonra üzülüyor insan.Allah bekleyen herkesin sonucunu pozitif çıkarsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba arkadaşlar,ben bişi sormak istiyorum pazar günü test yaptım tek çizgi pat diye çıktı canım sıkıldı 10dk bekledim baktım yok bişi attım,salı günü yine yaptım yine bişi yok onuda attım,sabahleyin çöepe bişi atmak için kapagı açtım salı günkü yaptıgım test dikkatimi çekti aldım baktım 2.çizgi belirgin şekilde vardı,hemen pazar günü yaptıgım testi aradım buldum ondada vardı,ben şimdi hiç bişi anlamadım 1gün üstünden geçti test yanlışmıdır sizce böle bişi yaşayıpta hamile olan varmı yani testin üstünden 24saat geçipte pozitif olan,bugün çarşamba yine yaptım hemen yine bişi çıkmadı yarına kadar bekleticem yine bu arada benim 7gündür lekelenmem var ,bilgisi olan yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)))
bugün adet gecikmemin 2.günü.sabah test yaptım 3 dakika falan bekledim.tek çizgi.yani negatif.ama kocam uyandıktan sonra baktı,biri az belirgin olmak üzere 2 çizgi göründüğünü söyledi.baktım doğru.göğüslerimde şiş var.karnımda şişlik var.akıntım var.arada şiddetli olmamak kaydıyla midem bulanıyor.acaba hamile miyim ben?
bugün adet gecikmemin 2.günü.sabah test yaptım 3 dakika falan bekledim.tek çizgi.yani negatif.ama kocam uyandıktan sonra baktı,biri az belirgin olmak üzere 2 çizgi göründüğünü söyledi.baktım doğru.göğüslerimde şiş var.karnımda şişlik var.akıntım var.arada şiddetli olmamak kaydıyla midem bulanıyor.acaba hamile miyim ben?
arkadaşlar benim adet günüm pazartesi ya da salı 3-4 gün var yani. bugün sabah idrarıyla test yaptım. one step diye bir test. hemen tek çizgi çıktı. buraktım bende. sonra bir ara gidip bi dikkatli bakıyım dedim ama yarım saat falan geçmişti. sadece çok çok dikkatli ve ışıkta bakınca çok silik bir çizgi görünüyor önce dedim ki göz yanılması herhalde görmek istiyorum yani. ama 8 farklı ışıkta baktım çok çok silik bir çizgi var. belki ilk anda o da çıktı ama uzaktan baktığım için dikkatimi çekmedi. olabilir mi acaba yoksa çizginin yeri falan mı benim gördüğüm hani olabilir ya çizginin çıkması gereken yerde bir bölüm vardır ben onu görüyorumdur. heveslenme istemiyorum ama delirmediysem görüyorum (
arkadaşlar bu gün adet gecikmemin 4.günü ve az önce gidip sağlık ocağında normal gebelik testi yaptım.negatif çıktı.ama hiç adet gecikmem olmazdı.göğüslerimde şişlik var,karnımda şişlik var,arada şiddetli olmamakla beraber bulantım oluyor,akıntım var.hamile olabilir miyim?