- 27 Ocak 2009
- 73
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
:enbuyukkk: AçıklamalArın için sağol a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar.. benimde adetim 1 hafta geçti bugün eşimin ısrarlarıyla test yaptım:)
bir çizgi silik çıktı..sağlık ocaklarında kan testi yapılıyor sanıp birde taa sağlık ocağına gittim. aynı benim yaptığım testten yaptılar. onda da aynı sonuç çıktı. ya bir kaç gün sonra gel yada hastaneye git kan tahlili yaptır dediler. burda okuduklarıma bakılırsa hamileyim sanırım:) hamilelik belirtisimi bilmem ama karnımda kasıklarımda ağrı oluyor, midem yanma yapıyor ve geceleri üşüme tutuyor. uykuda bastırıyor:) hayırdır inşALLAH hayırdır inşALLLAH:):) inşALLAH hayırlısı olsun umut ediyorumki hamileyimdir. bir kaç gün daha bekleyelim bakalım..
Merhaba arkadaşlar.
Bugün gebelik testi yaptım ama sabah ilk idrarla değil. 3-4 saat bekledikten sonra yaptım.
Ve yaklaşık 10 dakika sonra 2.çizgi belirdi.
Normalde ptesi günü adet olmam gerekiyordu ve hala olmadım. Yarın sabah testi tekrarlamayı düşünüyorum emin olmak için.
Bir de testin kullanım kılavuzunda 5 dakika sonra sonuç verir diyordu. Ama benimki 10 dakika sonra sonuç verdi. Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Geçerli mi geçersiz mi?
canim insallah hamilesindir yoksa ikinci cizgi cikmazdi bende adetime üc gün kala yapmistim silik cikmisti ama hamileyim simdi sende kan testi yaptir emin olursun hersey gönlünce olsun:1hug:
1 hafta önce (yani beklenen adet günümden 4 gün önce) kan testi yaptırmıştım ama sonuç negatifti.
O yüzden fazla umutlanamıyorum.
1 hafta içerisinde değer artabilir mi?
canim tabiki olabilir bazen gec döllenme oluyor istersen adet günü tekrar yaptir insallah sonucun pozitif olurolumunekankayizsmile
Adetim 3 gün gecikti zeyn77
Yarın sabah testi tekrarlayıp,iyice emin olup doktorumu arayacağım
Teşekkür ederim cevapların için
canim insallah hamilesindir yoksa ikinci cizgi cikmazdi bende adetime üc gün kala yapmistim silik cikmisti ama hamileyim simdi sende kan testi yaptir emin olursun hersey gönlünce olsun:1hug:
bende yaptım test biraz erken yaptım sanırım :) ama ilk yaptığım dediğiniz gibi 10 dak.sonra çıktı sonra o gece çok geç yattım ve bişiler içmiştik bikaç saat sonra ilk idrar dio ya kalktığımda yaptım negatif çıktı anlamadım bişi ya...
canim ben ilk idrarla yapmadim ögle vaktinde yapmistim testler hassassa hemen cikiyor benimki 25ml idi
slm kızlar ben yeni üye oldun yanlış yere yazıyorsam şimdiden özür benim adetim 5gün gecikti dün sabah tast yaptım tek çizgi vardı ama ikinci çizgi silik çıkabiliyormuş diye okudum hemen akşam eve gidince baktım silik bi çizgi var sizce ne zaman tekrar yapayım pek ümitli degilim ama