- 4 Ekim 2008
- 208
- 2
- 64
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
ışığa tutunca ikinci çizgi belli belrsiz görünüyo arkadaşlar...ne diyosunuz?
sen kesin hamilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ışığa tutunca ikinci çizgi belli belrsiz görünüyo arkadaşlar...ne diyosunuz?
Kızlar dün adet olmam gerekıyodu olmadım,bugün ilk işim gebelık testı yapmak oldu,normal şartlarda eğer gebelik yoksa C harfının altında çizgi çıkar ya benım çizgi C ve T harflerının tam ortasında tek bir çizgi oldu yanı ne c'nin altında nede T'nin altında değldi çizgi tam ortadaydı görünce şaşırdım ne olduğunu anlayamadım ya kızlar yardımcı olun fikri olan varmı bana akıl verin ya
Canım senin yaptığın o test geçersiz sayılıyor bu durumda...Sen o testi al git aldığın eczaneye götür ve sana başka bir test versinler yine aynı olursa eczaneye söyle markasını değiştirsinler...Kızlar dün adet olmam gerekıyodu olmadım,bugün ilk işim gebelık testı yapmak oldu,normal şartlarda eğer gebelik yoksa C harfının altında çizgi çıkar ya benım çizgi C ve T harflerının tam ortasında tek bir çizgi oldu yanı ne c'nin altında nede T'nin altında değldi çizgi tam ortadaydı görünce şaşırdım ne olduğunu anlayamadım ya kızlar yardımcı olun fikri olan varmı bana akıl verin ya
kazlar adet gecikmesinin 3. günü bugün kan testi yaptırdın hcg 224 çıktı ama doktor ultrasonda bişey göremedi...hamilesin dedi ama illa keseyi görmek mi gerekiyo garanti hamileyim diyebilmek için?
Canım senin yaptığın o test geçersiz sayılıyor bu durumda...Sen o testi al git aldığın eczaneye götür ve sana başka bir test versinler yine aynı olursa eczaneye söyle markasını değiştirsinler...
Canım daha yeni olduğundan kese görülmemiştir...Peki doktorun alttan vajinal ultrasonlamı baktı...Bu durumdan korkma canım bazı gebeliklerde vajinal ultrasonla bile 7 haftaya kadar görünmüyor kese...Nekadarlık peki hamilesin...Buarada tebrik ederim...
merhaba kizlar, ben dun test yaptim tek cizgi vardi. aradan yarim saat gecti baktim tek cizgi vardi. fakat arkadasima gitim orda oturdum felan ya 3 saat gecti yada daha az ayaga kalktim birdaha baktim testime resmen iki cizgi idi cizgide cok belirgindi. bun manasi ne? ve ben testin sonucnu okudum diyorki test yaptiktan sonraki 10 dakika sonraki cikan sonuc kabul degildir diyor. bu skeilde basina gelen varmi?
arkadaşlar bende yarın kısmetse test yapıcam...
çok heycanlıyım yaaaa.
hayırlısı neyse o olsun.
arkadaşlar benim adetime 5gün kaldı...
çok mu erken test için?