Pozitif İdrar Testi Örnekleri

merhaba herkese ovulasyon testide gebeliği gösteriyor diyerekten bunu yaptım 13 ocak batim sizce umut var mı :KK43:

Eklentiler

• 20150107_175218.jpg
    20150107_175218.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 298
belki geç döllenmedir ve bu yüzden erken gebelik testinde çıkıyor ama diğerinde çıkmıyor az daha bekle bakalım.
yoksa diğer testte pozitifi göstermez sanırım.[/
canım bir gelişme var mı merak ettim seni, umarım iyisindir.
canım bugun adet oldum moralım cok bozuldu bu testlere hiç inancım kalmadı hep pozitif gösterdi sonra negatif offf

canimm hayirli olsun bebis geliyor:) adetinden onceki gunlerde hic test yaptin mi?
Teşekkür ederim :) yok yapmamıştım özellikle bekledim adet günümü zor oldu ama beklemek :eek: şu anda da ayıptır söylemesi koyu renk akıntım var. En son 2 gün önce olmuştu korkuyorum açıkçası. Daha kan testi de yaptıramadım :/

Arkadaşlar dollenme olduktan ne kadar sure sonra gebelik pozitifleşir.. Adet tarihine gore değilde yumurtlama sonrası 3. Haftada gorunur mu. Lutfeeeennn cevappp

Teşekkür ederim :) yok yapmamıştım özellikle bekledim adet günümü zor oldu ama beklemek :eek: şu anda da ayıptır söylemesi koyu renk akıntım var. En son 2 gün önce olmuştu korkuyorum açıkçası. Daha kan testi de yaptıramadım :/
akintiyi dikkate al bence doktora gidince de soyle bence canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah:)

Arkadaşlar dollenme olduktan ne kadar sure sonra gebelik pozitifleşir.. Adet tarihine gore değilde yumurtlama sonrası 3. Haftada gorunur mu. Lutfeeeennn cevappp
kisiden kisiye degisiyor idrar testinde diye biliyorum kimisi hemen cikiyor kimisi daha gec kan testi yaptir ama 3. haftada kesin cikar canim insallah vardir bebis:)

kisiden kisiye degisiyor idrar testinde diye biliyorum kimisi hemen cikiyor kimisi daha gec kan testi yaptir ama 3. haftada kesin cikar canim insallah vardir bebis:)
inşllh cnm.yumurtladığım tarih itibariyle onumuzdeki hfta 3 hafta doluyo. 2 defa duşuk yaptım. Aslında belirtiler çok benziyo. Ozellikle uzerinde duruyorum ki oğrenir oğrenmez kan sulandırıcıya başliucam. Geç kalmak,istemiyorum

inşllh cnm.yumurtladığım tarih itibariyle onumuzdeki hfta 3 hafta doluyo. 2 defa duşuk yaptım. Aslında belirtiler çok benziyo. Ozellikle uzerinde duruyorum ki oğrenir oğrenmez kan sulandırıcıya başliucam. Geç kalmak,istemiyorum
canimm bende bir kez kurtaj oldum kan sulandiriciyi neye gore veriyor doktor biloyomusun?

Arkadaslar iki tane idrar testi yaptim ve hafif bi pembelik cikti ikisinde gozlerime inanamiyorum..sizce hata olabilrmi yani bu teste gore direk hamileyim diyebilirmiyim?

Arkadaslar iki tane idrar testi yaptim ve hafif bi pembelik cikti ikisinde gozlerime inanamiyorum..sizce hata olabilrmi yani bu teste gore direk hamileyim diyebilirmiyim?
bnce hamilesin. Benim son gebeliğimde ppembe bile diyemiuceğim hafif bi karartı vardı. Ve gebeydim. Çok yeni bi gebelik olabilir

üzülme lütfen Allah isterse herşey olur, sakın kötü düşünme sakın.
dua edeceğim bugün sana da edeceğim.
Teşekkür ederim canım benim. Test sonucu negatif hamile değilmişim. İlaç verdi dr. aspirin verdi. Antibiyotik ve 2 adet fitil verdi. Ultrasonda da birşey yok dedi. Mide bulantım hala devam ediyor. Regl sökülemiyor ondan sanırım.

X