Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Insallah hayirli haberler alirsiniz ikinizde en net kan diyolar ama ilk gebeligimde kanda cikmadi saglik ocaginda yaptirmistim hatta gebelik takibi icin kayit olmaya gittigimde hemsire hadi canim hamilemisin daha 4 gun once bakmadikmi dedi ve ben kandan 4 gun sonra idrar testinde ogrenmistim

Ayyy hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin idrar testin nasildi silikmiydii ve belirtilerin neydiii lutfen yaz hemennnn :emir_bebek:

canım en belirginim göğüslerim yumurtlama sonrası full acıdı hiç dinmedi birde damarlarım aşırı belli oldu onun haricinde bişeyim yoktu ama insanın içine doğuyor bir gariplik var bende diyorsun aaaa bide çişimi tutamadım 2 sefer azcık kaçırdım ama belirti mi bilmem

ay karışıklık oldu sanrım sizin testiniz değildi ben başka arkadaşa yazmıstım sizin gebelik testiniz de sili:) benımkıde yenı bır gebelık bende sılık gordum bugunde hala adet bolmadım yarın tekrardan yapıcam ınsallah:)k miydi
evet canım yanlıslık olmus ama olsun

ay karışıklık oldu sanrım sizin testiniz değildi ben başka arkadaşa yazmıstım sizin gebelik testiniz de silik miydi

sanırım siz bana yazdınız :) adetime 2 gün varken silik çıktı yumurtlama üzerinden 13 gün geçti çok minik daha zaten 10 -13 günlüktür dedi hemşire arkadaşım :) cuma tekrar kan tahlili var.

sanırım siz bana yazdınız :) adetime 2 gün varken silik çıktı yumurtlama üzerinden 13 gün geçti çok minik daha zaten 10 -13 günlüktür dedi hemşire arkadaşım :) cuma tekrar kan tahlili var.
hayırlı olsun çok sevindim :) hayalette olsa çizgi dikkate alınmalı demekki :)

hayırlı olsun çok sevindim :) hayalette olsa çizgi dikkate alınmalı demekki :)

evet canım ama ilk 5 dk içinde çıkan çizgiler . çünkü geçen ay sonradan beliren buharlaşma çizgisiyle yanılgıya düşen çok oluyor biri de ben. ama eğer gerçekten bebiş varsa idrar örneği konulur konulmaz silikte olsa 2. çizgi görünüyor

Hamile olan arkadaslari tebrik ediyorm. Cokmu silik ckmsti ben gormedmde fotograflari bende hic belrti yok cok utaniyorm bsi sorcam idrar rengi koyulastmi hamile olan arkadaslar bide sadce kasik agrim var oda arada

Hamile olan arkadaslari tebrik ediyorm. Cokmu silik ckmsti ben gormedmde fotograflari bende hic belrti yok cok utaniyorm bsi sorcam idrar rengi koyulastmi hamile olan arkadaslar bide sadce kasik agrim var oda arada

teşekkürler canım. idrar rengim hakkında bişey diyemem canım çünkü normaldi heralde dikkatimi çekmedi hiç. adetine kaç gün var ? test gözle görülür 2. silik çıktı bende adete 2-3 gün kala

X